Napapiirin sankarit 2

DVD - Suomalainen kansi

Napapiirin sankarit 2
Lähetä ystävälle

-40%

€ 5.95
Ovh. € 9.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.
Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan myös uusia kasvoja, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman). Toki matkalla kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: Dolby Digital 5.1 Kuva: Anamorphic
Kieli: Suomi Pituus (min): 86
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Kategoria: Komedia, Suomalaiset Julkaisu: 04-03-2016
Alkuperäinen nimi: Napapiirin sankarit 2 Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Teppo Airaksinen Ikäraja: Yli 12
Tuotantovuosi: 2015
Näyttelijät: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 7 Keskiarvosana: 4,7
71%
29%
0%
0%
0%

Samaa sarjaa kuin edellinenkin. Hauskaa katsottavaa.

Hauska kuten edellinenkin :)

Napapiirin sankarit 2 on hyvää jatkoa ensimmäiselle elokuvalla. Huumorilla höystetty. Näyttelijät jälleen hyviä.

Napapiirin sankarit 2

Ensimmäiseksi iloitsen elokuvan tapahtumista loppukesällä tai alkusyksystä Lapin ruskan aikaan, eikä talvella kuten ensimmäinen elokuva, sillä elokuva tarjoaa paljon enemmän maisemallista iloa kuin matkaesitteet ikään.Sitten elokuvaan.

Jos muistat Napapiirin sankarit-elokuvaa, niin olet hyvissä lähtöasemissa. Tuttu pari Jonne ja Inari lisättynä reilun vuoden ikäisellä tyttölapsella viettää turruttavaa rivitaloelämää lapsen ehdoilla.

Tätä elämää tulee heiluttamaan Jonnen kaveri Räihänen ykköselokuvasta. Hän on muuttanut Lahteen ja alkanut seurustelemaan Marjukan kanssa. Marjukka on feministinen ja päättää Inarin olevan aika lähteä tuulettumaan.
Harmi vain että tuulettumaan mennään Inarin exän Pikku-Mikon hotellille. Siellä Pikku-Mikko ottaa tilaisuudesta kaikki irti. Tosi ei sillä tavalla kuin hän oli ensin suunnitellut.

Sillä välin miehiä kosiskellaan paikallisiin hääjuhliin sillä seurauksella, että he päättävät lähteä katsastamaan onko hääjuhlaperinteet vielä oikeilla paikoillaan. Ei kun tyttö turvaistuimeen ja menoksi. Ja naapuritallista löytyy paljon kokenut TIS-51. Ensin kyllä pitää hakea mälliä Ruotsin puolelta, kun kutsuja oli siitä maininnut.

Siitä alkaa monen sattuman, luulon, tiedon ja houkutuksen tapahtumaketju, että lopulta kaikki asianosaiset ovat lopen uupuneita päästessään takaisin kotiin. Tai ainakin melkein.
Kerronnallisesti elokuva on jouheaa ja yllätyksellistä. Siinä on jopa viitteitä joihinkin muihin elokuviin, kuitenkaan pitämättä sitä itsetarkoituksena. Sellainen roadmovie kakkososa ei ole kuin ykkönen, mutta kyllä autotkin saa osansa valkokankaalla. Enimmän aikaa miehet laukkaavat Jonnen tyttären Lumin perässä, joka saa apua liikkumiseensa paikalliselta kylähullulta Sekikseltä ja vähän Pikku-Mikoltakin.

Hotelli tulee elokuvassa hyvin tutuksi ja on varmaan monelle hiihtolomalaiselle tuttu paikka. Tosin räikeimmät kohtaukset on kuvattu studiolla.
Kakkososaa on ehkä selkeämmin ja perinteisellä tavalla humoristinen kuin ykköselokuva. Ykkösen osittainen piilohuumori ja tilannekomiikka heitetään kakkososassa suoraan katsojan silmille.

Hyvä elokuva, ei jätä kylmäksi.

Hulvattoman hauska Napapiirin sankarit 2 !! Leffasta välittyi silti vauvaperheen vapaa-ajan käyttöön liittyvät parisuhdeongelmat. Ehdottomasti kolmososan arvoinen, niin hyvät näyttelijät!

Napapiirin sankarit 2 jatkaa samaa loistavaa linjaa kuten sarjan 1 osa. Kuvattu kauniissa Lapin luonnossa, juoni lähes 1 osan tasoa, erinomaista kotimaista musiikkia hyvät näyttelijät ja erityisesti seksikäs Pamela Tola.. Tämä on elokuva joka jää elämään kotimaisen elokuvan historiassa. Mielellään näkisin myös Napapiirin sankarit 3:n tulevaisuudessa...

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 10 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »