Osta Vikings Blu-ray & DVD

Myrsky on tulossa. Vikings –sarjassa pääsemme seuraamaan aikansa suurinta sankaria, Ragnar Lothbrokia ja hänen seikkailuaan. Sarja kertoo Ragnarin veljeskunnan ja perheen edesottamuksista tämän noustessa vähitellen viikinkiheimojen kuninkaaksi. Viikinkien hurja maailma herää henkiin Ragnar Lothbrokin, ensimmäisen historian kirjoihin nousseen pohjolan legendan myyttisen tarinan myötä. Hanki kaikki tuotantokaudet Blu-ray tai DVD täältä
Lue lisää

Vikings - Kausi 4: Vol 2

Vikings - Lisätiedot

Sarjassa Ragnar Lothbrok on peloton ja itsenäinen soturi, ja legendan mukaan hän olisi Odinin, sodan ja soturien jumalan, jälkeläinen. Pääsemme seuraamaan kuinka häntä revitään muinaisten jumalten suuntaan, samalla kristinuskon levitessä ympäri Eurooppaa ja kuinka Ragnar yrittää löytää uusia metsästysmaita. Viking –sarja on pääasiassa kuvattu Irlannissa, ja on saanut monia vaikutteita ja inspiraatiota itse Ragnarista ja hänestä kertovista tarinoista. Ragnar, pahamaineinen viikinki, piinasi Englannin ja Ranskan rannikkoa 800-luvulla.

Käsikirjoittajat ovat hieman muuttaneet pohjoisen historiaa, mutta sen sijaan ovat keskittyneet rakentamaan uskottavia henkilöhahmoja ja ympäristön, joka toimii nykyajan televisio draamassa. Koukuttavien juonenkäänteiden ja eeppisen kerronnan ansiosta Vikings on nopeasti noussut yleisön suosioon.

Viikingit
Viikingit ovat erityisen kiinnostava aihe pohjoismaalaisille. Kattava osa yhteistä historiaamme koostuu viikingeistä. Ruotsalainen Gustaf Skarsgård tekee mahtavan roolisuorituksen, sekä Johan Renck, joka on ohjannut kolme jaksoa ensimmäisestä tuotantokaudesta.

Sarja on jo kahden tuotantokauden jälkeen ollut ehdolla voittajaksi yli 16 palkintoon maailmanlaajuisesti ja voittanut kuusi. Kolmas kausi on tulossa ja ensimmäistä jaksoa odotetaan näytettäväksi keväällä 2015 American history Channelilla.