Weed Vol. 1-8 - Hopeanuolen Poika Collection (8 disc)

DVD - Suomalainen kansi

Weed Vol. 1-8 - Hopeanuolen Poika Collection (8 disc)
Lähetä ystävälle
€ 21.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Boksi sisältää kaikki Weed-Hopeanuolen Poika osat, yhteensä 8 kappaletta!

Animesarja Weed - Hopeanuolen poika oli valtava yleisömenestys ensimmäisellä julkaisukerrallaan vuonna 2006. Sarjan suosio ja faniaktiivisuus olivat ilmiöinä jotain ainutlaatuista.

WEED vol. 1:
Vol. 1 sisältää 4 ensimmäistä jaksoa!
Weed on rohkea taistelijaluonteinen pentu, jossa virtaa isänsä tapaan johtajan veri. Weedin äiti, Sakura, on kuolemaisillaan ja nuorukainen päättää lähteä etsimään - legendaarista laumajohtajaa, Hopeanuolta.

Matka isän löytämiseksi on pitkä ja vaarallinen ja Sakura pyytää viimeisillä voimillaan vanhaa koiraa, GB:tä, lähtemään mukaan tämän turvaksi. Jo alkutaival osoittaa alueen armottomuuden, jossa vain vahvat selviävät...

Weedillä ja GB:llä on edessään mm. väkivaltaisen ja vahvan taistelukoiran kohtaaminen sekä emokoiran auttaminen, jonka pentu on julman koiralauman kynsissä. Weedin osoittamat taidot ja rohkeus saavat kunnioitusta ja pian muita koiria haluaa liittyä hänen matkaansa.


WEED vol. 2:
Episodi 5
Weed ja hänen ystävänsä pääsevät ulos sortuneen vuoren sisältä, mutta armoton taistelu raivokasta ja ylivoimaista Deadly Weapon -koiraa vastaan on vasta aluillaan. Armoa ei anneta ja uhreja on useita...
Episodi 6
Taistelu Deadly Weaponia vastaan saattaa Weedin joukot erilleen ja vie aikaa ennen kuin ystävykset ovat taas yhdessä. Myös Daisuke etsii lannistumatta Weediä ja muita koiria, kantaen huolta näiden kunnosta. Vuoristomajassa piileskelevät Hopeanuoli eli Gin, John ja Akame joutuvat yllättäen piirityksen kohteeksi. Edessä on pitkä ja brutaali taistelu...
Episodi 7
Weed ja GB ovat törmänneet koiraan nimeltä Akame. Akame tunnistaa Weedin Hopeanuolen pojaksi ja kertoo tälle Hopeanuolen olevan vaarassa. Vuoristomajalla Hopeanuoli joukkoineen ovat taistelussa pahasti alakynnessä ja loukkaantuneita. Ehtiikö Weed ystävineen ajoissa isänsä avuksi?


WEED vol. 3:
Episodi 8
Paha lumimyrsky yltyy, vaikeuttaen Weedin ja tämän lauman etenemistä vuoristomajalle. Majalla Hopeanuoli on yhä piiritettynä ja tämän ystävät Jonh ja Hiro pääsevät pakenemaan etsiäkseen apua. Molempien laumojen on selvittävä useasta vaarallisesta tilanteesta ja verisestä taistelusta, jotta Weedin ja Hopeanuolen jälleennäkeminen onnistuisi.
Episodi 9
Matkallaan vuoristomajalle, Weed, GB ja muut saapuvat toiseen hylättyyn majaan. Weed saa kuulla Hopeanuolen kohtaamista vaikeuksista ja lähtee omin päin etsimään tämän laumaan kuulunutta Jonhia. Toisaalla Jonh ystävineen käy kovaa taistelua pysyäkseen hengissä... GB ja muut päättävät lähteä etsimään Weediä auttaakseen tätä. Löydettyään toisensa kohtaavat he pian uuden aggressiivisen koiralauman.
Episodi 10
Weed lähtee jälleen yksin liikkeelle, jättäen GB:n ja muut ystävät taakseen. Hän kohtaa Kyoshiron ja tämän lauman ja edessä on raskas taistelu, jossa panoksena on pienen pennun henki. Weed joutuu laittamaan kaiken nopeutensa ja taitonsa peliin usean vastustajan voittamiseksi.


WEED vol. 4:
Episodi 11
Weedin ja Kyoshiron kamppailu keskeytyy yllättäen, kun Hougenin lähettämät ammattitappajat, Lector ja Thunder, ilmaantuvat mukaan kuvioihin. Weed ja Kyoshiro päättävät yhdistää voimansa käydäkseen taisteluun yhteistä vihollista vastaan.
Episodi 12
Weedin oikeudenmukaisuus ja rohkeus tekee Kyoshiroon vaikutuksen ja hän päättää joukkoineen liittyä Weedin laumaan. Samaan aikaan Ohussa ilmenee uusia ongelmia: Hougenin veli, Genba, on saapunut valtavan koirajoukkion kanssa alueelle. Hänen aikomuksenaan on vallata Torahammas - kallioröykkiö, jonka luona käytiin verinen taistelu Akakabuto-karhua vastaan.
Episodi 13
Ennen paluuta Ohuun, Weed saa kuulla Kogan ninjakoirista ja heidän taitavasta johtajastaan, Tesshinistä, joka kuului aikoinaan Ohun joukkoihin. Weed päättää etsiä Tesshinin pyytääkseen tätä avuksi isänsä pelastamisessa. Sillä välin Torahammasta puolustava ryhmä Ohun sotureita joutuu hengenvaaraan, kun Genban määrältään ylivoimainen koiralauma hyökkää heidän kimppuunsa...


WEED vol. 5:
Episodi 14
Weed, GB ja muut saapuvat Rocketin kotiseudulle etsimään laumaansa lisää koiria. Heillä ei ole aavistustakaan, että aluetta on jo pidemmän aikaa terrorisoinut muuan Kamakiri-niminen irlanninsusikoira kätyreineen. Pian totuus kuitenkin valkenee ikävällä tavalla, kun Weedin joukkio huomaa käyneensä suoraan Kamakirin juonimaan ansaan.
Episodi 15
Kogan-ninjakoirien johtaja, Tesshin, alkaa Hopeanuolen pyynnöstä opettaa Weedille erikoishyökkäystä, jonka nimi on Lentävä torahammas. Weed harjoittelee ahkerasti, mutta kykeneekö hän käyttämään vaativaa hyökkäystä myös oikeassa taistelutilanteessa? Samaan aikaan Hougen päättää jättää vanhan tukikohtansa ja lähtee joukkoineen veljensä Genban luo Ohuun.
Episodi 16
Weed luulee Hougenin yhä majailevan tukikohdassaan eteläisillä Alpeilla ja pitävän hänen isäänsä, Hopeanuolta, vankina pienessä vuoristomajassa. Yllätys on melkoinen, kun Weed ystävineen lopulta saapuvat paikalle: vuoristomajassa ei odotakaan Hopeanuoli, vaan Lector ja Thunder - ammattitappajat, jotka ovat valmiita kostamaan viimekertaisen häviönsä verisesti...


WEED vol. 6:
Episodi 17
Kun Weed saapuu ystäviensä kanssa Ohuun, joutuvat he ensimmäiseksi kohtaamaan Genban joukkoineen. Yllättäen raju lumimyrsky kuitenkin keskeyttää kamppailun ja Ohun soturit katsovat parhaaksi perääntyä. Ainoastaan Tesshin ja Shigure jäävät myrskystä huolimatta jatkamaan taistelua, sillä he ovat päättäneet voittaa Genban - vaikka se vaarantaisi heidän henkensä.
Episodi 18
Lumimyrskyn laannuttua, Ohun soturit lähtevät etsimään turvallisempaa tukikohtaa. Valitettavasti Kamakiri ilmaantuu laumansa kanssa lähistölle, tavoitteenaan löytää ja vangita Weed. Tilanteen selvittämiseksi Weed keksii uhkarohkean suunnitelman, jonka avulla hän toivoo voivansa ajaa Kamakirin tiehensä.
Episodi 19
GB onnistuu puolivahingossa soluttautumaan Hougenin laumaan ja löytää sattumalta Torahampaan uumenista vakavasti loukkaantuneen Hopeanuolen. GB yrittää päästä takaisin Weedin luo kertoakseen löydöstään, mutta pakomatka päättyy lyhyeen. Hougenin kätyrit saavat selville hänen olevan yksi Ohun sotureista...


WEED vol. 7:
Episodi 20
GB:n paosta raivostunut Hougen lähtee joukkoineen etsimään Ohun sotureita, valmiina tuhoamaan heidät lopullisesti. Weed päättää, että on oikea aika käydä vastahyökkäykseen. Hänen laumansa puolella on yllätyksen suoma etu, sillä vastapuolella ei ole aavistustakaan Weedin erikoishyökkäyksestä. Mutta riittääkö Lentävä torahammas todella kukistamaan Hougenin?
Episodi 21
Vihollisen riveihin soluttautuneet Kyoshiro ja Toube onnistuvat pelastamaan Hopeanuolen Torahampaan uumenista, mutta pian Kamakiri kätyreineen pääsee karkureiden jäljille. Järjestääkseen Kyoshirolle aikaa viedä haavoittunut Hopeanuoli turvaan, Toube päättää uhmata kuolemaa ja jää yksin taistelemaan ylivoimaista vihollisjoukkoa vastaan...
Episodi 22
Kyoshiron voimat alkavat ehtyä, mutta sinnikkäästi hän jatkaa matkaansa pelastaakseen Hopeanuolen. Samaan aikaan Weed ja hänen ystävänsä hyökkäävät rohkeasti Kamakirin joukkion kimppuun, estääkseen heitä löytämästä Kyoshiroa ja Hopeanuolta. Hiro saa viimein tilaisuuden kostaa menneisyytensä arvet Kamakirille ja haastaa hänet kanssaan kaksintaisteluun.


WEED vol. 8:
Episodi 23
Ohun soturit ovat valmiina käydäkseen viimeiseen taisteluun Hougenin armeijaa vastaan. Weed jakaa joukkonsa iskuryhmiin, joiden tehtävänä on lyödä Hougenin kenraalit - Buruge, Bat ja Kite - sekä heidän seuraajansa. Kyoshiron taidot joutuvat kovalle koetukselle, kun hänen johtamansa ryhmä saa vastaansa Burugen koiralauman...
Episodi 24
Weed päättää yhdessä Rocketin kanssa lähteä Torahampaan luota paenneen Hougenin perään. Sillä aikaa Tesshin, Ken, Kagetora ja muut tekevät parhaansa voittaakseen taistelun Hougenin kenraaleita vastaan. Kenraalien taidot ja erikoiset taistelutekniikat tulevat heille kuitenkin täytenä yllätyksenä...
Episodi 25
Hougen onnistuu eksyttämään Weedin jäljiltään, mutta suunnatessaan kulkunsa takaisin Torahammasta kohti, hyökkää Jerome hänen kimppuunsa. Haavoittunut Jerome ei kuitenkaan pysty kauaa pitämään otettaan Hougenista, jolloin tämä saa tilaisuuden paiskata hänet lähellä virtaavaan jokeen. Jerome ajautuu voimakkaan virran mukana syvään luolaan, josta pelastautuminen näyttää toivottomalta.
Episodi 26
Myrskyn raivotessa, Weed saapuu takaisin Torahampaalle, jonka luona hänen on viimein aika kohdata Hougen kaksintaistelussa. Weed on elämänsä suurimman haasteen edessä - kykeneekö hän kukistamaan Hougenin hirmuvallan ja palauttamaan rauhan Ohun paratiisiin?
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: Stereo Kuva: 4:3 (1.33:1)
Kieli: Japani Pituus (min): 0
Tekstitys: Suomi, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Kategoria: Animaatioelokuva, Perhe, Boksi, Anime Julkaisu: 09-11-2007
Alkuperäinen nimi: Weed Collection Box (8 disc) Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Toshiyuki Kato Ikäraja: Yli 12
Tuotantovuosi: 2005-2006
Näyttelijät: Akiko Kobayashi, Eiji Takemoto, Hiroki Touchi, Kenji Nomura, Kôji Ishii, Kong Kuwata, Kosuke Takeuchi, Makoto Ueki, Masaya Takatsuka, Naru Kawamoto, Rei Sakuma, Ryûsei Nakao, Sachi Kokuryu, Toru Ôkawa, Tsuyoshi Maeda, Yuuki Masuda Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 4 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Aivan mahti sarja 😊 ja yllättävän nopea toimitus 😌

Tämä on lapsen ehdoton suosikki.

Hyvä sarja,huomioikaa että kyseessä ei taida olla collector`s edition vaan complete series jossa ei tule mukana lehtistä ja kännykkäkorua.Vaikka siinä lukee collectors niin sitä ei vain ole muutettu completeksi.

Erinomainen elokuva sarja Hopeanuolen pojasta Weedistä.

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 13 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »