Uusi CDON+ jäsenyytesi hintaan 19,95€

Uusi CDON+ jäsenyytesi hintaan 19€

Tilaa tuotteita yli 59,95 eurolla (ilman postikuluja) ja voit ostaa 1 vuoden CDON+ jäsenyyden vain hintaan 19 € (normaali hinta 29,95 €). Hinta päivittyy automaattisesti kassalla.

Lue lisää »

Hinta korjaantuu automaattisesti, kun lisäät tuotteen ostoskoriin.

  • CDON+

    • Ilmainen toimitus yli 15 euron ostoksista
    • Ostoshyvitys kaikista ostoksistasi
    • Voidaan uusia 12 kuukautta ennen päättymistä
    € 29

VIIKON JÄSENHINTA

CDON+-jäsenyydessä on monia etuja, mutta meidän mielestämme erityisen jännittävää on se, että tarjoamme viikoittain yhden tuotteen upeaan hintaan, vain CDON+-jäsenille. Laajan valikoimamme ansiosta voit iloita useista erilaisista tuotelöydöistä! Viikon tuote esitellään keskiviikkoisin ja se on voimassa seuraavan viikon keskiviikkoon asti.

Viikon jäsenhinta

CDON+ jäsenyys

CDON+ on tarkoitettu ainoastaan yksityisasiakkaille, eikä koske yritysasiakkaita. Jäsenyys on voimassa yhden (1) vuoden jäseneksi liittymispäivästä/ostohetkestä alkaen. Jäsenyys on sitova, eikä sitä voi irtisanoa ennen kuin jäsenyysehdot täyttyvät. Jäsenyyden voi uusia 12 kuukautta ennen sen päättymistä. Uusi jäsenyyskausi alkaa voimassa olevan kauden päätyttyä.

 

Ilmainen toimitus yli 15 euron ostoksista

CDON+ asiakkaana saat ilmaisen toimituksen kaikista yli 15 euron ostoksista jäsenyyden aikana.

 

Ostohyvitys

Jäsenyytesi aikana saat ostohyvitystä jokaisesta ostoksestasi. Ostohyvitystä ei voi käyttää jäsenyyden aikana, vaan ostohyvitykset kerääntyvät ja säästyvät yhtenäiseksi summaksi, joka maksetaan lahjakortin muodossa. Lahjakortti lähetetään sähköpostiisi noin 1 viikon kuluttua siitä, kun jäsenyys on päättynyt/uusittu. Voit seurata kertyneitä ostohyvityksiäsi sivuillamme kohdassa: Omat Sivuni.

Saat 1% ostohyvitystä elektroniikka-tuotteista ja CDON.COM:in yhteistyökumppaneiden toimittamista tuotteista.

Saat 3% ostohyvitystä kaikista muista tuotteista.

Ostohyvitys lähetetään CDON+ asiakkaalle 12 kuukauden jälkeen lahjakortin muodossa.

 


Ehdot

CDON.COM pidättää oikeuden irtisanoa CDON+ asiakkaan jäsenyyden, jos asiakas rikkoo CDON.COM:in ehtoja tai väärinkäyttää CDON+ jäsenyyttä.

Hyödyntääksesi CDON+ asiakkaan edut, sinun tulee kirjautua sisään jokaisen ostotapahtuman ja/tai asiakaspalveluyhteydenoton yhteydessä.

Ostohyvityksistä kertyneen lahjakortin maksimisumma on 500 euroa. Hyödyntääksesi ostohyvityksen, tulee sinulla olla aktiivinen tili osoitteessa: CDON.COM, sekä virheetön sähköpostiosoite. Lue lisää lahjakortista.

Ostohyvitys koskee netto-ostoa, mahdollisten alennusten ja alennuskoodien vähentämisen jälkeen. Ostohyvitystä ei voi saada palautettuihin tuotteisiin, oston peruuttamiseen tai noutamattomiin lähetyksiin.

CDON+ ei koske palautusoikeutta, jos palvelu/ostotapahtuma on jo aloitettu. Aloitetulla palvelulla/ostotapahtumalla tarkoitetaan ostoa, jonka läpiviemisen yhteydessä ostohyvitys on tapahtunut, sekä/tai ilmaista toimitusta. Palvelua/ostotapahtumaa, jota ei ole aloitettu, koskee 14 päivän palautusoikeus ostotapahtuman päivämäärästä lukien.

CDON+ asiakkaana saat ilmaisen toimituksen jäsenyytesi aikana yli 15 euron netto-ostoista. Netto-ostos tarkoittaa oston jäljelle jäävää summaa, josta on vähennetty mahdolliset alennukset ja alennuskoodit.