Palaa ylös

Lahjakortti

CDON on Pohjoismaiden johtava markkinapaikka, josta löydät miljoonia tuotteita yhdestä paikasta. Laajan valikoimamme ja edullisien hintojen ansiosta lahjakortin saaja voi löytää ja valita yhden tai useamman tuotteen. CDONista ostettu lahjakortti on arvostettu lahja, jonka avulla lahjakortin saaja voi valita juuri sopivan lahjan itselleen.

Osta lahjakortti - näin voit tehdä sen

  • Syötä lahjakortin summa 1–200 euroa. Voit myös käyttää oletussummia.
  • Syötä lahjakortin saajan nimi ja sähköpostiosoite. Voit valita vain yhden saajaosoitteen per lahjakortti ja jos et valitse yhtään saajaa, lahjakortti lähetetään ostajan sähköpostiosoitteeseen. Muista syöttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Jos haluat henkilökohtaisen viestin lahjakortin saajalle, kirjoita se Viesti-kenttään.
  • Syötä lopuksi päivämäärä, jolloin haluat lahjakortin toimitettavan. Tämän päivän päivämäärä täytetään automaattisesti.
  • Vain asiakkaat, joiden toimitusosoite on Suomessa, voivat käyttää lahjakorttia.
Lisätietoja CDON-lahjakorteista

Voimassaoloaika

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ajan. Kirjaudu sisään asiakastilillesi ja syötä kassalla koodi arvokoodi-kenttään. Lahjakortin aktivoinnissa saattaa mennä jopa 24 tuntia, ennen kuin pääset käyttämään sitä.

Osta lahjakortteja yrityksille

Jos haluat yrityksenä tilata lahjakortteja CDONilta, lähetä meille kysely osoitteeseen company@cdon.com, niin palaamme tarjouksen kera. Lue lisää yritysten lahjakorteista yritysasiakkaiden tukikeskuksestamme.