Green Friday – Kevään suurin shoppailupäivä CDON.COM:ssa

Kiitos tästä kerrasta!

Kiitos tästä kerrasta! Toivottavasti olit tyytyväinen tämän vuoden 💚GREEN FRIDAY💚 -tarjouksiin,

Näytä luokan kuvaus

Green Friday on täällä!

CDON.COM:n vuonna 2016 lanseeraama Green Friday on kevään suurin shoppailupäivä. Green Friday on Black Fridayn tapaan suuri ostosjuhla, mutta sijoittuu keväälle. Black Fridayn kasvettua viime vuosina vuoden suurimmaksi shoppailupäiväksi Suomessa lanseerasi CDON.COM Green Fridayn ja sijoitti sen vuoden ensimmäiselle puoliskolle vastatakseen asiakkaiden kasvaneeseen kysyntään.

Milloin on Green Friday?

Vuoden 2018 Green Friday käynnistyy huhtikuun 26. ja 27. päivän välisenä yönä klo 00:00 ja jatkuu vuorokauden ajan aina 27. huhtikuuta klo 23:59 asti.

Milloin tarjoukset julkaistaan?

Ensimmäiset tarjoukset julkaistaan vuoden 2018 huhtikuun 26. ja 27. päivän välisenä yönä klo 00:00, minkä jälkeen uusia tarjouksia julkaistaan joka tasatunti vuorokauden ajan, aina perjantaihin 27. huhtikuuta klo 23:59 asti.

Kuinka pysyn ajan tasalla kaikista tarjouksista?

Paras tapa on vierailla CDON.COM:ssa ja päivittää sivu joka tasatunti, mutta voit myös tilata uutiskirjeemme saadaksesi kaikki tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tilaat uutiskirjeen helposti rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi alempana tätä sivua.

Voit myös seurata meitä Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla kaikista julkaistuista tarjouksista.

Vinkkejä tarjousten seuraamiseen Green Fridayna

  • Lisää tämä Green Friday -sivu kirjainmerkkeihin
  • Tilaa uutiskirjeemme
  • Seuraa päivityksiä Facebookissa

Miksi tehdä ostoksia Green Fridayna?

Green Friday on kevään ehdottomasti suurin shoppailupäivä täynnä yhtä hyviä ja edullisia tarjouksia kuin Black Friday. Green Fridayna voit tehdä runsaasti löytöjä erittäin hyvin hinnoin. Tee löytöjä mm. tennareiden, kauneustuotteiden, lelujen, elokuvien, pelien ja kodinelektroniikan joukosta.

Parhaiden tarjousten kysyntä tulee olemaan suuri. Jotta et varmasti jäisi paitsi omista suosikeistasi suosittelemme, että ostat haluamasi tuotteet heti, sillä tarjoukset voivat loppua nopeasti.

Älä ohita kevään suurinta shoppailupäivää CDON.COM:ssa.