Familjespel

Visst är det riktigt roligt att spela brädspel med familjen? Vinn över dina familjemedlemmar och titulera dig mästarens mästare med spel så som Helt hysteriskt och Monopol. Vi har alla de klassiska familjespelen men även en massa nya och roliga spel. Läs mer…

Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa

 

Spel för hela familjen

Det som är så bra med familjespel är att de passar alla i familjen. Oavsett om ni vill ha ett enkelt och snabbt spel eller ett mer avancerat och knepigt spel så har vi dem hos oss. Vad sägs om Helt hysteriskt, ett spel där du under tidspress ska beskriva och säga samma sak med andra ord för att få din medspelare att gissa rätt.

Vi har även det omåttligt populära spelet Risk. Risk går ut på att du som spelare ska stiga in i rollen som medeltida kung. Genom att bygga slott och expandera dina marker ska du regera och delta i storslagna strider. När du erövrat samtliga sju kungadömen står du som ensam vinnare!

Ett roligt spel för de lite yngre är Pie Face. Här får du möjligheten att kladda ner dina syskon och föräldrar. Lägg lite grädde eller en blöt svamp på kastarmen och vrid på handtaget och hoppas att du inte blir träffad. Det är helt slumpmässigt när kastarmen åker upp så håll tummarna för att det inte är din tur!

Köp roliga brädspel online

På CDON.COM hittar du många olika familjespel. Oavsett om du är ute efter ett pussel, kortspel, sportspel eller frågespel så hittar du dem alla och många fler hos oss. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice så står de gärna till hjälp. Vi har snabb och trygg leverans. Låt spelet börja!