Lahjapakkaukset

Parfym & doft i presentask

På CDON.COM hittar du en stor variation av dofter paketerade i exklusiva presentaskar. Vill du unna dig själv eller någon du tycker om är en av våra presentaskar med din favoritdoft och tillhörande deodorant eller bodylotion den perfekta idén - och oftast den mest prisvärda! Läs mer...

 

Den perfekta presenten

Våra presentaskar med parfymer och dofter passar som en perfekt gåva till dina nära och kära. Letar du efter en alla hjärtansdag present eller en födelsedagspresent? I vilket fall är en ny doft en utmärkt present för både henne och honom. Med CDON’s presentset tar du steget längre och ger ett gåvoset bestående av en parfym och annan produkt. Våra presentset kan innehålla parfymer, deodoranter, bodylotion och andra skönhetsprodukter med dofter som matchar parfymens. Kombinationen av dessa paketeras in i våra fina presentaskar och är redo att ge bort direkt.

Dofter av alla sorter

På CDON har vi alltid ett stort utbud av alla produkter. Söker du efter presentidéer? Ta en titt på presentaskar som kombinerar dofter och parfymer av kända märken som Hugo Boss, Giorgio Armani och Versace. Din doft kan vara en del av din identitet. Det är något du bär runt på dagligen och att ge bort en parfym i presentask till någon kan skapa minnen tillsammans.