Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla
2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla
2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla
2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla
2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla

1 / 5

2 in 1 ammattikäyttöinen manikyyripölynimuri sähkökynsiviilalla

62,90 €
2 in 1 Professional Manicure -pölynimuri, jossa on sisäänrakennettu sähköinen kynsiviila. Manikyyripölynimurin kuvaus: Kaikenlaisten manikyyrihoitojen imuri on kompakti, mutta tehokas laite, jonka avulla voit pitää työalueen puhtaana jyrsintä
Lue lisää

2 in 1 Professional Manicure -pölynimuri, jossa on sisäänrakennettu sähköinen kynsiviila.Manikyyripölynimurin kuvaus: Kaikenlaisten manikyyrihoitojen imuri on kompakti, mutta tehokas laite, jonka avulla voit pitää työalueen puhtaana jyrsintä- tai kynsiviilaa käytettäessä. Tissi soveltuu käytettäväksi ammattimaisissa kauneushoitoloissa ja kotikäyttöön. Tehokas moottori voi jopa poistaa jopa 99% kynsien leikkauksessa syntyvästä liasta.


Laite on erittäin käyttäjäystävällinen, sinun tarvitsee vain laittaa kätesi laitteen päälle tai sen alle. Nyt voit aloittaa yksittäisten kynsien manikyyrihoidolla, pöly imetään pois ja päätyy suodatinpussiin. Työpaikalla ei ole pölyä jauhatuksesta, se on puhdasta ja hygieenisesti puhdasta. Lisäksi kynnet eivät ole pölyn saastuttamia maalia levitettäessä.Sarjaamme sisältyy 2 uudelleenkäytettävää pölysuodatinpussi. Nämä pitävät pölyn ja lian sisällä turvallisesti hoidon aikana. Hoidon jälkeen ne voidaan helposti tyhjentää ja käyttää uudelleen. 3 nopeaa tuuletinta on täydellisesti sovitettu kattamaan suuri talon alue. Yhdessä tehokkaan ja tehokkaan moottorin kanssa laite toimii erittäin tehokkaasti, mutta käyttö pysyy miellyttävällä melutasolla. Jopa pidempien istuntojen aikana häiritsevät äänet eivät vaikuta negatiivisesti, joten laitteemme soveltuu myös ammattikäyttöön.


Kosmeettinen pölynimuri ei ole vain toimiva, se näyttää myös kauniilta valkoisella, ajattomalla värillään. Moderni muotoilu ja laaja valikoima sovelluksia tekevät imurista mielenkiintoisen lisäyksen kaikkiin yksityisiin kotitalouksiin.


Sähköinen kynsiviilakuvaus: Kynsipora mahdollistaa nopean ja tehokkaan kynsien jauhamisen ja kiillotuksen - sekä luonnolliset tai väärät kynnet. Tämän sarjan avulla jokainen nainen huolehtii kynsiensä ulkomuodosta itse ja ilman ylimääräisiä kustannuksia tai käyntiä kauneushoitolassa. Täydellisesti suunniteltu ergonominen muoto - sopii yhteen käteen.


Rakeistetut poranterät kynsiporaukseen, täysin jauhetut, ja tarkat insertit mahdollistavat täydellisen kiillotuksen joka paikassa. Kierrettävyyttä voidaan säätää manuaalisesti laitteen kelauslaitteella.


Joko niin, jauhamalla leikkurit saavat kynnesi loistamaan. Yksikkö mahdollistaa pyörteen turvallisen ja tarkan poistamisen. Kynsien pora mahdollistaa erittäin tarkan kaiverruksen moniin kuvioihin kynsiin. Vakioleikkuri sopii kynsiterään.


Sisältyy esileivontaan:


1x manikyyriimuri, jossa sisäänrakennettu sähköinen kynsiviila


1x kynsiviilatanko


1x sisäänrakennetut kytkimet 5000-20000 rpm


2x pölysuodatinpussi


13x kiillotusleikkuri


1x sovitin

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja