Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Dermaroller - hoitaa ryppyjä ja pigmenttiä
Dermaroller - hoitaa ryppyjä ja pigmenttiä

1 / 2

Dermaroller - hoitaa ryppyjä ja pigmenttiä

9,99 €

-49%

Rek pris. 19,49 €
Derma -rulla rullataan juuri pestyjen kasvojen päälle eri suuntiin ihon uloimmassa kerroksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että iho uusiutuu itsestään ja erilaiset iho -ongelmat vähenevät - esim. ryppyj&au
Lue lisää
Derma -rulla rullataan juuri pestyjen kasvojen päälle eri suuntiin ihon uloimmassa kerroksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että iho uusiutuu itsestään ja erilaiset iho -ongelmat vähenevät - esim. ryppyjä, auringon aiheuttamia vaurioita, mustapäitä ja arpia aknesta. Vakiintunut hoito, jota ihotautilääkärit ja plastiikkakirurgit ovat käyttäneet useita vuosia. Sitä käytetään usein klinikan ammattikäyttöön, ja nyt voit tehdä saman hoidon helposti kotona. Dermaroller stimuloi sidekudoksen ja uusien ihosolujen kasvua, mikä tasoittaa epätäydellisyydet ja antaa sinulle hienomman ihon. Lopeta hoito hoitavalla kasvovoiteella tai seerumilla parhaan tuloksen saamiseksi.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .