Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Eco Jade kohtaa roolit Gua Shan kanssa hierontaeleet
Eco Jade kohtaa roolit Gua Shan kanssa hierontaeleet

1 / 2

Eco Jade kohtaa roolit Gua Shan kanssa hierontaeleet

14,90 €

-65%

Rek pris. 42,90 €
Löydä muinaisen kiinalaisen ihonhoitotekniikan salaisuus Eco Masters Jaden kasvoroolien ja C-vitamiiniseerumilla varustetun Gua Shan kanssa. Tämä innovatiivinen kauneussarja yhdistää perinteisen jade-rullan ja gua sha -hieronnan. Rauhoittavalla jade-
Lue lisää

Löydä muinaisen kiinalaisen ihonhoitotekniikan salaisuus Eco Masters Jaden kasvoroolien ja C-vitamiiniseerumilla varustetun Gua Shan kanssa. Tämä innovatiivinen kauneussarja yhdistää perinteisen jade-rullan ja gua sha -hieronnan. Rauhoittavalla jade-roolilla on virkistävä vaikutus, kun taas monipuolinen Gua Shan on erinomainen hoitamaan lihasjännitystä syvällisellä hieronnalla. Kun hierontatyökaluja käytetään yhdessä nuorentavan seerumin kanssa, ne voivat torjua ikääntymisen merkkejä, pigmenttipisteitä, vikoja ja tummia ympyröitä, mikä voi antaa sinulle nuorekkaan ja säteilevän ihon !!


Täydellinen ihon hierontaan ja virkistämiseen

Taistelee ikääntymisen merkkejä

Tasoittaa ihon sävyä ja pigmentin muutoksia

Torjuu tummat ympyrät ja pussit silmien alla

Kaksipuoliset kasvorullat 100% puhtaasta jadesta

Monipuolinen Gua Sha


Mitkä ovat Eco Jaden kasvoroolit Gua Shan kanssa?

Yhdistämällä perinteiset kiinalaiset ihonhoitotraditiot nykyaikaisiin ainesosiin, Eco Masters Jade kohtelee rooleja Gua Shan kanssa ja ravitsee ihoasi kattavalla menetelmällä. Kaksipuolinen kasvorulla, jossa on 100% puhdasta jade-kiviä, antaa rauhoittavan ja virkistävän tunteen kasvoille samalla, kun hierot stressiä.


Täydentääksesi ihonhoitorutiiniasi, tämä sarja sisältää myös monipuolisen Gua Shan, jolla on rentouttava vaikutus ja joka auttaa ylläpitämään ihon kirkkautta.
Mikä on Jade Rolling?

Jade-rullaus on perinteinen kiinalainen ihonhoitotekniikka, jota on käytetty vuosisatojen ajan. Perinteen mukaan menetelmä voi auttaa tasapainottamaan chiä ja poistamaan negatiivisen energian iholta. Kiinalaisen jade-telan pehmeää ja viilentävää pintaa käytetään nykyään ihon hierontaan ja kirkastamiseen. Kasvojyrällä on myös monia muita etuja, sillä jade-rullaaminen voi virkistää ja rauhoittaa ihoa osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.Kuinka Gua Sha toimii?

Gua Shaa käytetään kiristämään ja hieromaan ihoa. Säännöllisesti käytettynä työkalu voi stimuloida, rauhoittaa ja nuorentaa ihoa estääkseen ryppyjen, hienojen viivojen, kasvojen turvotusten ja tummien silmien alla olevien silmien muodostumisen.Jos haluat säteilevän hehkun, anna jade-telasi 5 minuuttia päivässä suoraan jääkaapista antaa iholle hehkua. Käytä Gua Shaa 10 minuutin ajan nukkumaan mennessä. Hemmottele itseäsi virkistävällä kasvohieronnalla sekä jade-telalla että Gua Sha -työkalulla vähintään 3 kertaa viikossa ja käytä niitä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.Jade-rullasarjan ohjeet


Ennen käyttöä

Puhdistuksen ja väriaineen jälkeen levitä 5-10 tippaa C-vitamiiniseerumia kasvoille ja hiero varovasti pyörivin liikkein.


Kinder, Käke & Panna

Käytä isompaa telaa ja pyöritä sitä hitaasti ja varovasti kasvojen keskeltä ylöspäin ja ulospäin ihon yli.


Leuka ja kaula

Käytä suurempaa telaa. Aloita leuan alta ja pyöritä hitaasti ja varovasti ulospäin ja alas kaulaa kohti solisluita.


Silmät

Käytä telan pienempää päätä. Aloita silmän sisäkulmasta ja rullaa ulospäin, sekä silmäluomen yli että silmän alle.


Käytön jälkeen

Pyyhi tela varovasti kostealla liinalla ja anna sen kuivua ennen varastointia. Voit myös käyttää antibakteerista geeliä, jos haluat.


Kärki

Käytä jade-telaa 5-10 minuuttia, vähintään 3 kertaa viikossa. Saat parhaat tulokset säilyttämällä sitä jääkaapissa tai pakastimessa, jotta saat virkistävän vaikutuksen.
Ohjeet Gua Sha -työkalulle


Ennen käyttöä

Puhdista iho ja käytä väriainetta ja kosteusvoidetta tavallisen ihonhoitorutiinin mukaan.


Kinder, Käklinje & Panna

Aseta Gua Sha -työkalu otsaasi ja jätä se tasaisesti ihoa vasten. Siirrä työkalua hitaasti ihon yli ylöspäin kulmakarvoista kohti otsaasi ja sitten kohti poskia. Siirrä sitten työkalua sieraimista ulospäin kohti korvia.


Leuka ja kaula

Kun saavutat leuan ja kaulan, voit vapauttaa paineen ja jatkaa tasaisella alaspäin suuntautuvalla solisluulla.


Silmät

Kun käsittelet herkkää silmien aluetta, voit painaa kevyesti ja siirtää työkalua silmän sisäkulmasta ulospäin kohti temppeliä.


Käytön jälkeen

Puhdista Gua Sha -työkalu kostealla liinalla ja pesuaineella jokaisen käytön jälkeen ja anna kuivua ilmassa ennen varastointia.


Kärki

Aseta Gua Sha -työkalu jääkaappiin muutamaksi minuutiksi ennen käyttöä viileän ja virkistävän vaikutuksen saavuttamiseksi. Käytä työkalua vähintään 3 kertaa viikossa, 10 minuuttia kerrallaan parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Pakkauksessa: 1. Jade-rulla ja 1. Gua Sha

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .