Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Fudge Cool Brunette Duo 2x250 ml

1 / 1

Fudge Cool Brunette Duo 2x250 ml

31,90 €

-37%

Rek pris. 50,50 €
Cool Brunette Blue Toning Shampoo on sulfaattiton shampoo, jossa on voimakkaita ja tehokkaita sinisiä mikropigmenttejä, jotka torjuvat välittömästi oransseja ja punaisia sävyjä ruskeissa hiuksissa. Rikastettu Opti-plex-tekniikalla, joka vahvistaa ja
Lue lisää
Cool Brunette Blue Toning Shampoo on sulfaattiton shampoo, jossa on voimakkaita ja tehokkaita sinisiä mikropigmenttejä, jotka torjuvat välittömästi oransseja ja punaisia sävyjä ruskeissa hiuksissa. Rikastettu Opti-plex-tekniikalla, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitääkseen hiukset kunnossa. Opti-Plex sisältää hydrattua kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia sekä sisältä että ulkoa, tehden niistä vahvemmat, kiiltävät ja tasaisemman hilseen. Abil ME 45 toimii välttämättömänä kosteusvoiteena ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin menetykseltä ja lämmön, muotoilun ja ympäristön vahingoittumiselta. Shampoo tekee hiuksista 85% vahvempia ja kaksi kertaa pehmeämpiä.
Cool Brunette Blue Toning Conditioner on hoitoaine, jossa on tehokkaat siniset mikropigmentit ja joka taistelee välittömästi oransseja ja punaisia sävyjä ruskeissa hiuksissa. Rikastettu Opti-plex-tekniikalla, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitääkseen hiukset kunnossa. Opti-Plex sisältää hydrattua kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia sekä sisältä että ulkoa, tehden niistä vahvemmat, kiiltävät ja tasaisemman hilseen. Abil ME 45 toimii välttämättömänä kosteusvoiteena ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin menetykseltä ja lämmön, muotoilun ja ympäristön vahingoittumiselta. Hoitoaine tekee hiuksista 85% vahvempia ja kaksinkertaisen pehmeitä.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä