Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hampaidenvalkaisu hammastahnaa, natriumfluoridia
Hampaidenvalkaisu hammastahnaa, natriumfluoridia
Hampaidenvalkaisu hammastahnaa, natriumfluoridia

1 / 3

Hampaidenvalkaisu hammastahnaa, natriumfluoridia

53,29 €
Beconfident® kaksoisvaahtohampaiden valkaisu fluorilla: Tämä on vaahtoava hampaidenvalkaisuvoide, joka korvaa tavallisen hammastahnan hoidon aikana Se koostuu kahdesta vaiheesta, jotka puhdistavat ja valkaisevat hampaasi, ja on tarkoite
  • Salamannopeat toimitukset
  • 90 päivän peruutusoikeus
  • Yhden vuoden takuu
Lue lisää
Beconfident® kaksoisvaahtohampaiden valkaisu fluorilla: Tämä on vaahtoava hampaidenvalkaisuvoide, joka korvaa tavallisen hammastahnan hoidon aikana

Se koostuu kahdesta vaiheesta, jotka puhdistavat ja valkaisevat hampaasi, ja on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät halua tai kykene käsittelemään geeliä ja geelilastuja, mahdollisuuden saada valkoisemmat hampaat. Harjat Dual Foam -vaahdolla 3 minuutin ajan aamulla ja illalla. Vaihe 1 Puhdistus valmistaa ja puhdistaa hampaan pinnan 1 minuutin ajan, jota seuraa vaiheen 2 valkaisu 1 minuutin ajan. Älä huuhtele suusi harjaamisen jälkeen, mutta anna vaikuttavien aineiden vaikuttaa.

Kaksoisvaahto riittää kahdelle harjalle päivässä noin kolmen viikon ajan, ja tänä aikana ei kannata käyttää tavallista hammastahnaa. Dual Foam sisältää fluoria, joka vahvistaa emaliä, mutta ei hankausaineita, ja sitä voidaan käyttää sekä manuaalisen harjan että Beconfidentin Sonic-sähköhammasharjan kanssa.

Pakkaus sisältää kaksi pumppupulloa (50 ml), sävyoppaan ja käyttöohjeet.

Ainekset:
Aqua, alkoholi, glyseriini, polysorbaatti 20, Poloxamer188, natriumlauryylisulfaatti, natriumsakkariini, sukraloosi, Poloxamer 407, Mentha Piperita -öljy, L-mentoli, natriumsitraatti, kaliumatsesulfaami, natriumbentsoaatti, kofeiini, limoneeni, natriumfluoridi. Ainekset: Valkaiseva vaahto:
Aqua, alkoholi, Menta Piperita -öljy, natriumlauryylisulfaatti, natriumsakkariini, sukraloosi, Poloxamer 407, natriumkookosulfaatti, dinatrium-EDTA, natriumsitraatti, kaliumhydroksidi, limoneeni, linalool.

]]>

Pikafaktat

  • Salamannopeat toimitukset
  • 90 päivän peruutusoikeus
  • Yhden vuoden takuu
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita