Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Hiussuihke Väri

1 / 1

Hiussuihke Väri

4,90 €

-18%

6 €
Oletko koskaan miettinyt, miltä näyttäisit, jos sinulla olisi vaaleanpunainen tai vihreä tukka, mutta et ole oikein uskaltanut mennä kampaajalle ja värjätä hiuksiasi pysyvästi? Tai ehkä olet toivonut, että sinulla olisi kaikki sateenkaaren värit hiuk
Lue lisää
Oletko koskaan miettinyt, miltä näyttäisit, jos sinulla olisi vaaleanpunainen tai vihreä tukka, mutta et ole oikein uskaltanut mennä kampaajalle ja värjätä hiuksiasi pysyvästi? Tai ehkä olet toivonut, että sinulla olisi kaikki sateenkaaren värit hiuksissasi piristämässä synkkää arkea syyspimeällä? Nyt sinulla on viimeinkin mahdollisuus siihen! 

Hiussuihke Väri antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet vaihdella hiusväriäsi. Eikä sinun tarvitse olla huolissasi - jos et halua kulkea ympäriinsä vihreä- tai sinitukkaisena joka päivä, tämä väri on helppo pestä pois shampoolla suihkussa. Huomioi, että se saattaa kestää useamman pesun ennen kuin väri on täysin hävinnyt, jos sinulla on ohut, vaalea tukka.

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä ja pidä pullo pystysuorassa asennossa noin 20 cm etäisyydellä, vältä kasvoja ja silmiä. Muista myös suojata vaatteita ja muita lähellä olevia kankaita. Testaa väriä pienempään hiussuortuvaan ennen kuin värjäät koko tukan. Ohjeet löytyvät pullosta. 

  • Purkki sisältää 125 ml
  • Säilytetään huoneenlämmössä
  • Väri on helppo pestä pois shampoolla
  • Ohut, vaalea tukka saattaa tarvita enemmän kuin yhden pesun, jotta väri häviäisi kokonaan
  • Suihkepullon kansi osoittaa, minkä värin olet valinnut
  • Painepakkausta ei saa altistaa yli 50 °C:n lämpötiloille
  •  Ei suositella lapsille
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja