Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Huulivoide "Kiss My Mint"
Huulivoide "Kiss My Mint"
Huulivoide "Kiss My Mint"

1 / 3

Huulivoide "Kiss My Mint"

9 €

-10%

Rek pris. 10 €
Kiss My Mint huulivoide pitää huulesi pehmeinä ja kosteutettuina kylmimpienkin viimojen ja aurinkoisimpien kesäpäivien aikana. Orgaanisella piparminttu-uutteella rikastettu raikas tuoksu rauhoittaa kehoa ja mieltä, kun kaakaovoi ja manteliöljy suojaa
  • Pitää huulesi pehmeinä ja hoidettuina 24/7
  • Suojaa UV-säteilyltä
  • A,C ja E vitamiini suojaavat huuliasi kuivumiselta
  • Mehiläisvaha ravitsee, pehmentää ja elvyttää
Lue lisää

Kiss My Mint huulivoide pitää huulesi pehmeinä ja kosteutettuina kylmimpienkin viimojen ja aurinkoisimpien kesäpäivien aikana. Orgaanisella piparminttu-uutteella rikastettu raikas tuoksu rauhoittaa kehoa ja mieltä, kun kaakaovoi ja manteliöljy suojaavat huuliasi kuivumiselta ja auringonpolttamilta.


Me smileolla olemme huomanneet, kuinka tärkeää on myös kehystää hymysi kauniisti – mikään ei viimeistele lookia paremmin, kuin terveet ja hyvn hoidetut huulet! Huultenhoitotuotteemme ovat 100% orgaanisia ja ainesosat on kerätty läheltä – huolella valikoituna Virolaisilta niityiltä.


Ongelma

Huulesi altistuvat päivittäin auringonvalolle, tuulelle ja kuivalle ilmalle, mikä saa huulet menettämään luonnollisen kosteustasapainon, kuivumaan ja halkeilemaan.


Smileo-ratkaisu

Kiss My Mint huulivoide korjaa huuliasi ja palauttaa niiden pehmeyden. Se on valmistettu tehokkaista, luonnollisista, korjaavista ainesosista, jotka ravitsevat ja elvyttävät ihoasi, suojaavat UV-säteilyltä ja parantavat kimmoisuutta.


Tulokset

Huulet muuttuvat terveemmiksi, kosteutetuiksi ja pehmeiksi. Raikas tuoksu rentouttaa mieltäsi välittömästi ja saa ajatuksesi vaeltamaan onnellisiin hetkiin.


Kuinka se toimii

Lisää huulillesi reilusti, ja nauti :)


Aktiiviset ainesosat

INCI: Theobroma Cacao (kaakao) siemenvoi, Cera Alba, Oenothera Biennis (iltahelokki) öljy, Cocos Nucifera (kookos) öljy, Prunus Amygdalus Dulcis (manteli) öljy, Mentha Piperita (piparminttu) öljy.

Pikafaktat

  • Pitää huulesi pehmeinä ja hoidettuina 24/7
  • Suojaa UV-säteilyltä
  • A,C ja E vitamiini suojaavat huuliasi kuivumiselta
  • Mehiläisvaha ravitsee, pehmentää ja elvyttää
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita