Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Joico Style & Finish Beach Shake (250ml)
Joico Style & Finish Beach Shake (250ml)

1 / 2

Joico Style & Finish Beach Shake (250ml)

24,90 €
JOICO STYLE & FINISH BEACH SHAKE Luo loistava erottelu, kosteutus ja satiininen viimeistely ilman kuivatun suolan tai tahmeiden sokerien tunnetta. Taktiilinen, nopeasti kuivuva aerosolisuihke, joka on optimaalinen keskipaksuista paksuihin hiustyyp
Lue lisää

JOICO STYLE & FINISH BEACH SHAKE

Luo loistava erottelu, kosteutus ja satiininen viimeistely ilman kuivatun suolan tai tahmeiden sokerien tunnetta.

Taktiilinen, nopeasti kuivuva aerosolisuihke, joka on optimaalinen keskipaksuista paksuihin hiustyyppeihin. Antaa satiinisen viimeistelyn.

Ominaisuudet:

Kuvittele luovasi lumoava beach-tekstuuri, joka ei näytä siltä kuin olisit viettänyt aikaa autiolla saarella useita kuukausia. Joicos uusi Beach Shake Texturizing Finisher luo juuri sen seksikkään erottelun, jonka haluatkin saada käyttämättä kovia suoloja, jotka voivat saada hiukset näyttämään kuivilta ja pörröisiltä. Kookos- ja auringonkukkaöljy säilyttävät paksut ja karheat hiukset kosteina, kun taas silkinpehmeä mehiläisvaha muotoilee beach-tekstuurin nykyaikaisen loistokkaaksi beach-lookiksi.

Käyttö:

Ravista pakkausta kunnolla ja levitä tuotetta kuiviin hiuksiin. Kohota hiuksia kevyesti kerroksittain samalla, kun jatkat suihkuttamista ja annat hiusten pudota suihkeen läpi siten, että siitä muodostuu satiinimainen erottelu, joka muistuttaa nykyaikaista "beach lookia" täysin ilman suoloja, joita on perinteisissä beach-suihkeissa.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä