Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kynsikuivain UV-valolla
Kynsikuivain UV-valolla

1 / 2

Kynsikuivain UV-valolla

39,49 €

-20%

Rek pris. 49,49 €
Kynsikuivaimessamme on 24 tehokasta kaksinkertaista LED-valoa, joiden kokonaisteho on 48 W, mikä parantaa optimaalisesti monia geelipohjaisia värejä. Jopa Shelllac voidaan kuivata muutamassa sekunnissa. LED-lamput ovat jakautuneet tasa
Lue lisää

Kynsikuivaimessamme on 24 tehokasta kaksinkertaista LED-valoa, joiden kokonaisteho on 48 W, mikä parantaa optimaalisesti monia geelipohjaisia värejä. Jopa Shelllac voidaan kuivata muutamassa sekunnissa. LED-lamput ovat jakautuneet tasaisesti UV-lampun ylä- ja sivuosille, mikä takaa tehokkaan valaistuksen koko kynsien pinnalle. Yläosassa on luettavissa oleva näyttö, joten voit lukea puutavaran jäljellä olevan ajan. Sisäänrakennetulla painikkeella voit asettaa ajastimen. Seuraavat ajat ovat käytettävissä: 10s, 30s, 60s ja 99 sekuntia. Näyttö laskee kovettumisen loppuun.


- Magnetic removable base plate for easy cleaning

- 24 lamps with full-coverage light


Tekniset tiedot:

Väri valkoinen 

Materiaali: Muovi 

Virtalähde: DC-sovitin 

Valotaajuus: 365nm + 405nm Tunnit: 10s, 30s, 60s, 99s


Paketti sisältää:

1 x Lamp for nails

1 x Base plate

1 x Power cable

1 x Instructions for use

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .