Palaa ylös
Matcha Purifying Mask Stick

1 / 1

Matcha Purifying Mask Stick

19,97
Matcha Purifying Mask Stick sisältää vihreää teeuutetta, se voi puhdistaa ihohuokoset riittävästi, puhdistaa ihon lian syvästi , säätää ihon vesi- ja öljytasapainoa , täydentää ihon kosteutta ja ravitsee ihoa . Se tarjoaa
Lue lisää

Matcha Purifying Mask Stick sisältää vihreää teeuutetta, se voi puhdistaa ihohuokoset riittävästi, puhdistaa ihon lian syvästi , säätää ihon vesi- ja öljytasapainoa , täydentää ihon kosteutta ja ravitsee ihoa .

Se tarjoaa edistyksellisiä ihonhoitoetuja: ikääntymistä estävä, ihoa vaalentava, kosteuttava ja ravitseva . Se auttaa myös vähentämään aknea, mustapäitä ja ryppyjä . Se lukitsee kosteuden ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Se voi tehokkaasti vähentää mustapäitä, hallita öljyä, parantaa kasvojen tylsyyttä ja säilyttää kauniin ihon. Se jättää ihon pehmeäksi, virkistyneeksi ja täydellisesti kosteutetuksi .

Sisältää korjaavia useita kasviuutetta parantamaan kuivaa vaurioitunutta ihoa . Jatka terveen ihon ylläpitämistä.

Käyttö 1. Pyöritä tahna pois ja levitä kasvoille. 2. Levitä tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. 3. Kuivumisen jälkeen huuhtele vedellä.

TEKNISET TIEDOT

Sovellettavat ihmiset: yleinen

Rasvainen iho: Suositeltu käyttöväli on 2-3 kertaa viikossa. Kuiva iho: Suositeltu käyttöväli on 1-2 kertaa viikossa. Seka-iho: On suositeltavaa käyttää 2-3 kertaa viikossa T-alueelle ja 1-2 kertaa viikossa U-alueelle.

Ihotyyppi: Yleinen

Nettosisältö: 40g

Säilyvyys: 3 vuotta

TUOTE MUKANA 1 X Matcha Purifying Mask Stick

Tuotetiedot

EAN 5000015113479
Valmistajan tuotenumero 15571
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja