Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Moser ChromeStyle
Moser ChromeStyle
Moser ChromeStyle
Moser ChromeStyle

1 / 4

Moser ChromeStyle

168,60 €

-36%

Rek pris. 265,20 €
Moser ChromeStyle on ammattimainen hiusleikkuri niille, jotka haluavat tulla päivän kampaamoiksi ja etsivät todella hyvää laatua trimmerien suhteen. Moser Chromestyle on tyylikäs ja käytännöllinen hiusleikkuri, joka leikkaa sinut ja perheesi monien v
Lue lisää
Moser ChromeStyle on ammattimainen hiusleikkuri niille, jotka haluavat tulla päivän kampaamoiksi ja etsivät todella hyvää laatua trimmerien suhteen. Moser Chromestyle on tyylikäs ja käytännöllinen hiusleikkuri, joka leikkaa sinut ja perheesi monien vuosien ajan.
Sirukäyttöisellä moottorilla se pitää aina saman nopeuden. Se ilmoittaa myös, kun NiMh-akku alkaa käydä ja se on ladattava.
Voit tietysti helposti irrottaa ja puhdistaa terän takaosan leikkaamisen jälkeen, aivan kuin sinun olisi vaihdettava terä, tee se yksinkertaisella kahva. Jos leikkaat 3 mm tai vähemmän, et tarvitse etäkameraa. Voit helposti säätää 0,7 - 3 mm: n leikkausta. Joten sinulla on terä suoraan ihoa vasten, mikä antaa sinulle paremman tarkan leikkauksen tunteen. Tietysti siinä on neljä välikammiota (3, 6, 9 ja 12 mm), joihin voit työntää helposti, jos haluat pidemmän leikkauspituuden.
Moser ChromeStyle toimii yhtä hyvin koko kehossasi. Sinun on kuitenkin oltava varovainen ja kevyt käsillä alueilla, joilla on ohuempi iho. Muuten saatat vaarantaa, että iho tulee kammioiden välistä terävään terään asti.
Terä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, saksalaista ns. Korkean tarkkuuden hiomalla, mikä kun voideltu jatkuvasti, kestää pitkään.
Vakiovarusteet: Sisältää: 4 plug-in kammioissa 3, 6, 9 ja 12 mm, tyylikäs pöytälaturissa verkkolaitteella, puhdistusharja, voiteluöljyä.
Tekniset tiedot : terät: Professional vaihdettavat terät MAGICAL terän leikkauskohdan leveys: 46 Leikkaus pituus: 0,7-3 mm (With spacer 3-12 mm) moottori: DC-moottori 2,4 V äänieristys, laatta ohjataan vakionopeudella Käyttöjännite: 220-230 V / 50 -60 Hz kautta plug-in muuntajan Käyttöaika: (akku) Jopa 100 min. Latausaika noin. 150 min. pikalatausilmaisimet: LED-merkkivalo akun lataamiseen Mitat: 178 x 46 x 50 mm Paino: noin. 300 g
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .