Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nanolash - Eyelash Serum 3 ml
Nanolash - Eyelash Serum 3 ml
Nanolash - Eyelash Serum 3 ml

1 / 3

Nanolash - Eyelash Serum 3 ml

39 €
Tämä seerumi on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat pitkät, paksut silmäripset uskomattoman täyteläisinä. Nanolash auttaa korostamaan niiden luonnollista kauneutta. Ilman ripsiä ja salonkihoitoja! Nanola
Lue lisää

Tämä seerumi on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat pitkät, paksut silmäripset uskomattoman täyteläisinä. Nanolash auttaa korostamaan niiden luonnollista kauneutta. Ilman ripsiä ja salonkihoitoja! Nanolash-ripsiseerumi on valmistettu parhaista hoitavista ja kasvua stimuloivista aineista, jotka tekevät ripsistä paksumpia, pidempiä ja täyteläisempiä joka päivä.

Vaikutukset näkyvät hyvin nopeasti, sillä eron huomaat jo kahden tai kolmen viikon kuluttua: ripset tummenevat, kiiltävät ja vahvistuvat. Tämä ammattimainen tuote vahvistaa ripsien ydintä: se korjaa, vahvistaa ja stimuloi follikkelia. Nanolash huolehtii myös ohuista, hauraista karvoista sulkemalla ne suojakerrokseen ja silmän ympärillä olevasta ihosta ravitsemalla ja kosteuttamalla niitä.

Käyttää

Nanolashin mukana tulee ohut harja, joka levittää nestemäisen seerumin helposti ripsien rajalle samalla tavalla kuin eyelineria. Sinun tarvitsee vain muistaa poistaa meikkijäämät, puhdistaa kasvot ja pyyhkiä silmänympärysiho, jotta follikkelit voivat imeä seerumin ravintoaineet tehokkaasti vahvistamaan niitä. Seerumi on levitettävä joka päivä ennen nukkumaanmenoa.

Ainesosat

Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Triethanolamine

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .