Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Perm lash lift kit Täydellinen ripsiripsien pakkaus

Ilmainen toimitus
-42%
45 €
Suositeltu hinta: 78 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-3 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja Butik LA

Seuraa tuotteen hintaa

 • Tarjoamme sinulle parasta laatua
 • Selkeät ohjeet mukana
 • Nopea toimitus!
 • Turvallinen hoito ja erittäin helppo käyttää
 • Nopea hoito - 1 tunti

Tämä ammattimainen ripsien nostopakkaus on kaikki, mitä tarvitset AINA kauniilla kaarevilla ripsillä ilman, että tarvitset taivutinta, ripsipidennyksiä tai ripsiväriä. Ripsien siemenneste on nopea, tehokas, hygieeninen ja kestävä. Käytä sitä kauniiden aaltoilevien ripsien luomiseen. Tee silmäsi suuremmiksi ja kauniimmiksi.


★ Soveltuu ammatti- ja yksityiskäyttöön.


Meille suositellaan aina suorittamaan allergiatesti 24 tuntia etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää, älä huolestu ja ota meihin yhteyttä suoraan. Annamme sinulle tyytyväisen ratkaisun.


huomautus Liuoksen käyttäminen silmän sulkemiseen väärin voi aiheuttaa ärsytystä. Jos liuokset antavat silmien huuhdella vedellä viiden minuutin ajan tai kunnes ne ovat poissa. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Yrityksemme ei ole vastuussa tämän tuotteen aiheuttamista väärinkäytöksistä tai vahingoista. Pidä se lasten ulottumattomissa, äläkä säilytä sitä suorassa auringonvalossa.

Katso lisää arvosteluja (1)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.