Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Babolat Jet Premura Men 2021

1 / 1

Babolat Jet Premura Men 2021

113 €
En av marknadens bästa padelskor som bland annat används på World Padel Tour. Utsedd till bästa padelsko i flera olika tester och världsstjärnan Juan Lebróns val av sko.  Jet Premura, tidigare utsedd till världens bästa padelsko, har förbättra
 • Världsstjärnan Juan Lebróns val av padelsko
Lue lisää

En av marknadens bästa padelskor som bland annat används på World Padel Tour.
Utsedd till bästa padelsko i flera olika tester och världsstjärnan Juan Lebróns val av sko. 
Jet Premura, tidigare utsedd till världens bästa padelsko, har förbättrats ytterligare för att leverera ett ännu bättre grepp på banan.

Tillsammans med Mondo, officiell gräsleverantör till WPT, samt gummi-experten Michelin, har Babolat förbättrat Jet Premura ytterligare. Undersulans mönster är nu 0,5mm djupare än tidigare för att ge ett perfekt grepp på både banor med mycket sand och utan sand.

Ett mer flexibelt gummi används för att göra skon mer följsam för att inte fastna i gräset på banor utan sand. Det speciella mönstret består både av små dubbar samt sicksackmönster. Dubbarna greppar tag i gräset medan det sicksackade mönstret greppar tag i sanden.

Undersulans framdel är ultraflexibel och böjbar tack vare 360° Flex-teknologin för att följa padelns unika rörelsemönster. Att följa bollen i hörnen och rotera med bollbanan underlättas tack vare att en större del av sulan har kontakt med marken. Sulans hållbarhet garanteras av Michelin, gummiexperten som är ledande på däcktillverkning.

Ovansidan på skon är tillverkad med MatrYx2.0, ett extremt slitstarkt och lätt material som är förstärkt med kevlar för bästa hållbarhet.

Med Side Stability-system ökar stabiliteten i skon vid sidoförflyttningar tack vare den extra uppbyggda delen på skons yttersida.

Hälpartiet är utrustat med KPRS-X som är ett egetutvecklat dämpningssystem som minimerar stötarna för mer komfort.

  Pikafaktat

  • Världsstjärnan Juan Lebróns val av padelsko
  0
  Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

  Ei arvosteluja