Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Vedenpitävät talvisaappaat
Vedenpitävät talvisaappaat
Vedenpitävät talvisaappaat
Vedenpitävät talvisaappaat
Vedenpitävät talvisaappaat

1 / 5

Vedenpitävät talvisaappaat

59,99 €
Áhkká-talvisaappaat ovat vedenpitävät ja niissä on lämmin fleecevuori kauttaaltaan. Päällinen ja varsi kangasta ja mokkajäljitelmää, ylhäällä kuminauha. Kangaslenkki takana varressa ja heijastinyksityiskohdat ympäriinsä. Vedenpitävä ÁphiTec4.0-kalvo
Lue lisää
Áhkká-talvisaappaat ovat vedenpitävät ja niissä on lämmin fleecevuori kauttaaltaan. Päällinen ja varsi kangasta ja mokkajäljitelmää, ylhäällä kuminauha. Kangaslenkki takana varressa ja heijastinyksityiskohdat ympäriinsä. Vedenpitävä ÁphiTec4.0-kalvo hengittää ja siirtää kosteutta pois.

Áhkká-mallisto on saanut innoitusta pohjoisesta luonnosta. Mallistoon kuuluu tyylikkäitä teknisiä kenkiä ja vaatteita, jotka sopivat arjen seikkailuihin. Löydät Elloksen áhkká-valikoimasta nyt myös lasten saappaat, nilkkurit ja kengät!

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen vettähylkiväksi, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Jotta tuote kestäisi pitkään käytössä, anna sen aina kuivua huoneenlämmössä käyttökertojen välillä.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja