Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Etäteknologian vaikuttavuus liikunnallisessa kuntoutuksessa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

62,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Onko etäteknologiaa hyödyntävä kuntoutus yhtä tehokasta kuin perinteisiä menetelmiä käyttävä kuntoutus? Miten etäteknologiaa on hyödynnetty liikunnallisessa kuntoutuksessa, ja mikä on sen vaikuttavuus? Tässä tutkimuksessa etäteknologiaa hyödyntävän liikunnallisen kuntoutuksen vaikuttavuutta kuntoutujien toimintakykyyn on tarkasteltu laaja-alaisesti. Selkeimmin etäteknologian käyttö lisäsi fyysistä aktiivisuutta eri sairausryhmien kuntoutuksessa. Sen havaittiin vaikuttavan myös painonhallintaan ja koettuun elämänlaatuun.

Mitkä ovat tulevaisuudessa etäteknologian mahdollisuudet kuntoutuksessa? Esimerkiksi väestörakenteen, elintapojen ja käytettävissä olevien resurssien muutokset haastavat suomalaista kuntoutusta uudenlaisten toimintatapojen tutkimiseen, kehittämiseen ja juurruttamiseen. Tämän tutkimuksen tulokset antavat hyvän pohjan kehittämistyölle.
Laji:
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522840172
Julkaisija:
KANSANELÄKELAITOS
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522840172
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Sosiaali- ja terveysturvan tutkimuksia
Koko:
165

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.