Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Psyykkinen valmennus

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Psyykkinen valmennus

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen

32,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen
Psykologisten tekijöiden merkitys on korostunut niin urheilussa kuin työelämässä ja niiden onkin todettu vaikuttavan yksilön ja ryhmän menestykseen. Toimiessamme urheilujoukkueiden, yritysten ja yksilöiden kanssa törmäsimme kuitenkin toistuvasti samaan kysymykseen: mitä psyykkinen valmennus käytännössä on? Tästä syystä kirjoitimme tämän kirjan.

Kirja toimii loistavana itsensä kehittämisen työkaluna, mutta se on suunnattu myös auttamaan sinua toimiessasi muiden ihmisten kanssa: esimiehenä, opettajana, valmentajana tai kouluttajana. Kirjan avulla yksilö, ryhmä tai organisaatio saa käyttöönsä psyykkisen valmennuksen viimeisen tiedon, teorian ja työkalut.

Aleksi Tossavainen (LitM, psyykkinen valmentaja (sertifioitu) ja tietokirjailija Aleksi vastaa Eerikkilä Performance Centerissä urheilijoiden, valmentajien ja yritysten psyykkisestä valmennuksesta ja toimii kouluttajana sekä valmentajana kokonaisvaltaisen valmennuksen ja hyvinvoinnin osa-alueilla.

Antti Peltonen (LCF Coach Master, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti) Antti toimii psyykkisenä valmentajana Veikkausliigaseura Helsingin Jalkapalloklubissa sekä perustamassaan Peltonen Performance valmennusyrityksessä.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523501973
Julkaisija:
Fitra
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523501973
Opetusmateriaali:
0
Koko:
467
Kirjailija:
Aleksi Tossavainen
Antti Peltonen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.