Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kirjekyyhkynen (cd)

1 / 1

Kirjekyyhkynen (cd)

65,80 €
Alexandre Dumas, vanhempi (1802-1870) - alkuperäiseltä nimeltään Dumas Davy de la Pailleterie - kirjoitti romaaninsa La Colombe. Teos ilmestyi vuonna 1916 nimellä Kirjekyyhkynen, suomentajanaan Joel Lehtonen (1881-1934). Dumas'in erikoisalana ovat h
  • Historialliset romaanit
  • CD
  • Äänikirja CD
  • Finnish
  • Alexandre Dumas
Lue lisää
Alexandre Dumas, vanhempi (1802-1870) - alkuperäiseltä nimeltään Dumas Davy de la Pailleterie - kirjoitti romaaninsa La Colombe. Teos ilmestyi vuonna 1916 nimellä Kirjekyyhkynen, suomentajanaan Joel Lehtonen (1881-1934).

Dumas'in erikoisalana ovat historialliset romaanit. Myös tässä romaanissa tuntuu olevan piirteitä historiallisista tapahtumista, joita Dumas värikkäästi kertoo.

Tapahtumat ajoittuvat 1600-luvulle, jolloin etelä-Ranskassa käytiin Castelnaudaryn taistelu. Taisteluun otti osaa myös kreivi de Moret - Antoine de Bourbon - joka haavoittui siellä, mutta jonka luultiin jopa kuolleen - täyttä varmuutta ei ollut. Kreivin kihlattu Isabelle de Lautrec lähti etsimään kreiviä sotatantereelta, saadakseen hänestä tietoja. Kun asia ei näyttänyt selviävän, niin Isabelle päätti mennä luostariin, välttääkseen isänsä sopiman avioliiton toisen miehen kanssa. Kreivi etsii myös Isabellea, ja saapuu kirkolle juuri ennen Isabellen vihkiseremoniaa yllättyen niin, että vetäytyy toiseen luostariin aikoen munkiksi, kun omin silmin näki Isabellen aikovan pettää hänet.

Sitten kreivi lähettää kirjekyyhkysen, joka lentää toiseen luostariin - sattumalta Isabellelle. Tästä kirjeenvaihdosta alkaakin selvitä, että he tuntevat toisensa, ettei kreivi olekaan kuollut, eikä Isabelle pettänyt häntä, - ja he haluavat edelleen naimisiin toistensa kanssa. Isabelle saa purettua luostarivalansa ja lähtee linnun kanssa etsimään Pyreneiden vuoristosta tuota luostaria jossa kreivin pitäisi olla - tietoisena siitä, että jos kreivi ehtii tehdä oman luostarivalansa, ei avioituminen ole enää mahdollista. Vaikeuksia kasaantuu ja aika käy vähiin. Iris-kyyhkystä ammuttiin, kun se yritti viedä viestiä kreiville - ja parannuttuaan se pystyi lentämään vain noin 100 askelta kerrallaan, mutta näyttää silti sitkeästi Isabellelle tietä, jonka vain se yksin tuntee.

Äänikirja jakautuu neljälle CD-levylle . Kokonaiskesto on 4 h 12 min.

Lukijana Ritva-Liisa Elivuo
Laji Historialliset romaanit
Formaatit CD
EAN 9789526600864
Julkaisija Finore
Sidottu Äänikirja CD
Kieli Finnish
ISBN 9789526600864
Opetusmateriaali 0
Kirjailija Alexandre Dumas
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja