Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kristillisen uskon perusteet

1 / 1

Kristillisen uskon perusteet

49,70 €
50 €
Kattava ja monipuolinen teos kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Klassikon asemaan noussut Kristillisen uskon perusteet on lukijaystävällinen ja selkeä yleisesitys kaikille niille, joita kiinnostaa näh
  • Hakuteokset ja tietosanakirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Alister Mcgrath
Lue lisää
Kattava ja monipuolinen teos kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Klassikon asemaan noussut Kristillisen uskon perusteet on lukijaystävällinen ja selkeä yleisesitys kaikille niille, joita kiinnostaa nähdä, millainen ajatusseikkailu kristinuskon oppihistoria on ollut - ja millä tavoin sen kehitys jatkuu omana aikanamme.

Teoksessa on kolme osaa: Ensimmäinen osa on kattava teologianhistoriallinen katsaus kirkkoisistä nykypäiviin. Esille nousevat kunkin aikakauden merkittävimmät teologiset kehityslinjat, ajattelijat, kiistakysymykset ja koulukunnat. Toisessa osassa kysytään, mitä teologia on ja tutustutaan syvemmin teologisiin peruskäsitteisiin, kuten ilmoitus, Raamattu, traditio ja järki. Kolmannessa osassa käydään läpi kristillinen dogma ja sen merkittävimmät tulkinnat.
Laji Hakuteokset ja tietosanakirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789522472380
Julkaisija KIRJAPAJA
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789522472380
Opetusmateriaali 0
Sarja Theologia academica
Koko 695
Kirjailija Alister Mcgrath
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja