Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Isa meidankin

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anna Iivanainen

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

26,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anna Iivanainen
Isä meidänkin on syntynyt ammatillisesta tarpeesta kirjoittaa siitä, mitä on elää kristittynä (ev.lut.) sateenkaari-ihmisenä suomalaisessa yhteiskunnassa ja seurakunnassa. Kirja peilaa aihepiiriä historiasta nykypäivään. Asiaa käsitellään myös moninaisten
kokemustarinoiden kautta.

Kirja ei pyri olemaan tyhjentävä tai täydellinen kuva aiheesta vaan opas hengellisen väkivallan taustatekijöihin sekä siihen, miten siitä voi selvitä ja miten syrjiviin rakenteisiin voi vaikuttaa.Kirjassa kerrotaan myös seurakunnissa tällä hetkellä tehtävästä sateenkaarityöstä.

Isä meidänkin -kirja ei ole hengellinen teos vaan ammatillinen käsikirja, joka on kirjoitettu kaikille kohtaamistyötä tekeville asiakkaiden hengellisen väkivallan kokemusten käsittelyn tueksi. Kirja soveltuu myös hengellistä väkivaltaa kokeneille tiedon ja
vertaistuen lähteeksi sekä oman kokemuksen käsittelemisen avuksi. Lisäksi se sopii ihan kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.
Laji:
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528044208
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528044208
Opetusmateriaali:
0
Koko:
224
Kirjailija:
Anna Iivanainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.