Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Laula terveesti

Anna Karlsson

Kirja

71,70 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Anna Karlsson
Vasta saatuani kielilihakseni toimimaan pystyin ymmärtämään laulunopetuksessa vaaditun syvän hengittämistavan. Siksi kutsun laulamisen näkökulmasta oikeaa tapaa hengittää kielihengitykseksi.

Jos kieli-kurkunpäämekanismi ei toimi, ei äänen ja kehon välinen luonnollinen hengitysyhteys toteudu. Silloin melko yksinkertaisesta asiasta, joka peruslaulaminen on, voi tulla lähes ratkaisematon mysteeri.
Anna Karlsson ei onnistunut ratkaisemaan laulamisen tekniikkaan liittyviä ongelmiaan perinteisen laulunopetuksen keinoin. Siksi hän ryhtyi pohtimaan fyysisesti oikeaa tapaa laulaa. Näin kehittyi vähitellen Dilaton-hengityspumppumenetelmä. Se on konkreettinen laulun kokonaisvaltainen opetusmenetelmä, jonka lähtökohtana on kieli-kurkunpäämekanismin toiminta.

Dilaton-hengityspumppumenetelmän harjoitusten avulla on mahdollista ymmärtää äänen, hengityksen ja kehon työskentelyn yhteys loogisella tavalla. Tämän yhteyden ymmärtäminen on edellytys sille, että voi oppia hallitsemaan lauluinstrumenttinsa tietoisesti ja käyttämään ääntään sitä vahingoittamatta.

Menetelmän nimeen sisältyvä sana Dilaton muodostuu englanninkielisten sanojen diaphragm (pallea), larynx (kurkunpää) ja tongue (kieli) alkukirjainten yhdistelmästä. Nimi kuvaa menetelmässä keskeistä hengityspumppua, jonka saa käyntiin nimenomaan kielilihaksen oikea toiminta.

Lauluinstrumentin oikea fyysinen toiminta on edellytys terveelle äänenkäytölle laulamisen tyylilajista riippumatta.

Dilaton-hengityspumppumenetelmästä ovat saaneet ratkaisevaa apua monet ammattilaulajat ja laulunharrastajat. Laulajien lisäksi menetelmästä voivat hyötyä kaikki äänen ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneet.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529382712
Julkaisija:
Dilaton
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529382712
Opetusmateriaali:
0
Koko:
368
Kirjailija:
Anna Karlsson

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .