Palaa ylös
Luovan toiminnan työtavat

1 / 1

Luovan toiminnan työtavat

38,40 €
Luovan toiminnan hyödyntäminen omassa työssä ei edellytä erityistä taiteellista lahjakkuutta - vain halua kokeilla ja soveltaa. Tämä kirja on ensimmäinen kokoomateos musiikkiin, kuvalliseen ilmaisuun, kirjoittamiseen, liikkeeseen ja draamaan perustu
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Lue lisää
Luovan toiminnan hyödyntäminen omassa työssä ei edellytä erityistä taiteellista lahjakkuutta - vain halua kokeilla ja soveltaa.

Tämä kirja on ensimmäinen kokoomateos musiikkiin, kuvalliseen ilmaisuun, kirjoittamiseen, liikkeeseen ja draamaan perustuvista työtavoista. Niiden avulla voidaan esimerkiksi herätellä luovuutta ja iloa, kohdata vaikeita elämäntilanteita, tutustua paremmin itseen ja muihin tai käsitellä arkipäiväisiä asioita. Luovalla toiminnalla voidaan tukea niin yksilöiden kuin työyhteisön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Teoksen tavoitteena on kannustaa käyttämään luovan toiminnan työtapoja sosiaali- ja terveysalalla kaikenikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Vankan teoreettisen ja käytännöllisen perustiedon lisäksi kirjan useat harjoitukset auttavat lukijaa soveltamaan työtapoja mitä moninaisimmissa yhteyksissä.

Kirjan toimittaja Anna Liisa Karjalainen (FT) toimii lehtorina Diakonia-ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalojen koulutuksissa. Kirjoittajat ovat kirjoittamisen, musiikkikasvatuksen, kuvataiteen, tanssin ja draaman asiantuntijoita.
Laji Sosiaaliset kysymykset
Formaatit Kirja
EAN 9789524519021
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789524519021
Opetusmateriaali 0
Koko 228
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja