Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rakkaudesta bataatteihin

Kirja

Antti Laakso

20,20 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Antti Laakso
Antti Laakso on viljellyt suomalaista bataattia jo yhdeksän vuotta. Rakkaudesta bataatteihin kuvaa hänen kokemuksiaan ja niitä tunteita, syvää innostusta ja intohimoa, joita trooppisen mukulakasvin kasvattaminen hänessä herättää.

Puutarhaharrastajalle kirja tarjoaa käytännöllisiä ohjeita omien bataattien kasvattamiseen pohjoisissa olosuhteissa. Lukija saa neuvoja taimikasvatukseen, bataattimaan perustamiseen, taimien istutukseen ja bataattimaan hoitamiseen. Erityisen seikkaperäisesti kirjoittaja kertoo kasvuolosuhteiden parantamisesta sekä bataattisadon käsittelystä ja säilytyksestä. Teoksessa on tietoa myös bataatin hyvistä terveysvaikutuksista ja sen monipuolisesta käytöstä ruoanlaitossa. Kirjan lopussa on valikoima Antti Laakson omia suosikkireseptejä.

Kirjoittajalta on aikaisemmin julkaistu kirja BATAATTI Kasvisten kuninkaallinen. Bataatin kasvatus Suomessa (Mediapinta, 2015).
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528102533
Julkaisija:
Mediapinta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528102533
Opetusmateriaali:
0
Koko:
114
Kirjailija:
Antti Laakso

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.