Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Maiseman äänittäminen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ari Koivumäki

39,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide, Muu musiikki
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Ari Koivumäki
Miten äänimaisematutkimuksen lähestymistavat ja lähtökohdat voivat tukea ja tarjota välineitä äänisuunnittelun kehittämiseen? Ari Koivumäen käytäntöperusteinen tutkimus käsittelee äänimaisemien tallennusta ja käyttöä äänikerronnassa.

Väitöskirjan pääteemoina ovat äänisuunnitteluun tarvittavan ymmärryksen lisääminen, ääniympäristöjen jäsentäminen ja luokittelu äänimaisematutkimuksessa sekä äänihavaintojen sanallisten kuvausten käyttäminen äänisuunnittelussa.

Koivumäen väitöstutkimus hyödyntää Sata suomalaista äänimaisemaa -hankkeen haastattelumateriaalia ja tarkastelee historiallisen äänimaiseman tuottamista Viipurista 1930-luvulla tehtyyn dokumenttielokuvaan. Tutkimuksessa perehdytään myös kaupunkiympäristöön sijoittuvan Hyperkuulo-kuunnelmareitin toteutukseen.
Laji:
Taide
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526079233
Julkaisija:
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526079233
Opetusmateriaali:
0
Koko:
204
Kirjailija:
Ari Koivumäki

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.