Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Eräelämää kynällä, kameralla ja kiväärillä

Ari-Pekka Palmu

Kirja

26,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ari-Pekka Palmu
Eräelämää kynällä, kameralla ja kiväärillä on vivahderikas, valokuvin varustettu erätarinakokoelma Lapin selkosilta ja Satakunnan sydänmailta. Sen tekijällä on vahva tausta niin erämiehenä kuin ammattivalokuvaajana.

Rakkaudesta luontoon, kaipuusta erämaahan ja valokuvaajan tavasta katsoa on syntynyt Ari-Pekka Palmun kyky havaita ympäristön kaikki vivahteet - nekin, jotka puuttuvat. Kun tuo kyky yhdistyy rikkaaseen kieleen, pääsee lukija osaksi sanoilla ja valokuvilla maalattua maisemaa ja tapahtumia, jotka vuoroin riemastuttavat, vuoroin houkuttavat haaveiluun. Luonnon tarkka havainnointi ja tilanteiden rauhalliset kuvaukset hiljentävät pään sisäisen hälinän tehokkaasti.

Erämaassa voi sattua mitä vain, mutta erämiesten välinen toveruus, huumoriin puettu arvostus ja kunnioitus eivät katoa koskaan. Leirinuotiolla ei aina tarvita sanoja, on vain erämaa ja vapaus.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523561182
Julkaisija:
Myllylahti
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523561182
Opetusmateriaali:
0
Koko:
299
Kirjailija:
Ari-Pekka Palmu

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .