Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vuosirenkaita

Ari Valkola

Kirja

45,70 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ari Valkola
Ari Valkola on juurtunut lujasti Merenkurkun rannikkoon ja saaristoon. Vuosikymmenten kokemukset kalastajana ja luontokuvaajana ovat vaatineet sopeutumista ilmaston ja ympäristön muutoksiin.

Uudessa kirjassaan Ari Valkola muistelee myös valokuvausretkiensä alkuvaiheita, jotka nykyajan mukavuuksiin tottuneesta luontoharrastajasta tuntuvat käsittämättömiltä. Aikojen saatossa ovat kurki, liito-orava, merikotka ja ruskosuohaukka tulleet hänelle niin tutuiksi, että lukija pääsee likelle niiden elämää.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529436255
Julkaisija:
Ari Valkola
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529436255
Opetusmateriaali:
0
Koko:
212
Kirjailija:
Ari Valkola

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .