Palaa ylös
Häväistyt

1 / 1

Häväistyt

Arttu Tuominen

22,90 €
Arttu Tuomisen suosittuun Delta-sarjaan saadaan jälleen jatkoa, ja tällä kertaa Porin poliisin selvitettäväksi tulee 13-vuotiaan koulumatkalla kadonneen tytön murha. Tutkintaa vetää vanhempi konstaapeli Linda Toivonen, jonka tytär on ollut kuolleena
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Arttu Tuominen
Lue lisää
Arttu Tuomisen suosittuun Delta-sarjaan saadaan jälleen jatkoa, ja tällä kertaa Porin poliisin selvitettäväksi tulee 13-vuotiaan koulumatkalla kadonneen tytön murha. Tutkintaa vetää vanhempi konstaapeli Linda Toivonen, jonka tytär on ollut kuolleena löytyneen tytön luokkakaveri. Vähitellen tutkijatiimi pääsee verkossa väijyvän saalistajan kintereille, ja samalla Linda joutuu käsittelemään omia ongelmiaan.

Lapset on pidettävä turvassa - mutta miten pahuuden tunnistaa?

Nettikeskusteluissa jokainen voi olla kuka haluaa. Se on huumaavaa vapautta - niin huumaavaa, että pahuus pääsee huomaamatta luikertelemaan lähelle.

13-vuotias Laura katoaa koulumatkalla. Poliisi epäilee tytön karanneen kotoa, kunnes tämän kotikoneelta paljastuu huolestuttavia asioita. Vaikuttaa siltä, että Laura on viettänyt kaksoiselämää netissä. Kun tytön ruumis nostetaan jokisuistosta, katoaminen muuttuu murhatutkinnaksi.

Vanhempi konstaapeli Linda Toivonen saa jutun tutkittavakseen. Uhri oli hänen oman tyttärensä luokkatoveri. Lindalla on hyytävä tunne, että tapaus ei ole ainoa.

Kuka on salaperäinen Peter Pan, jonka kuvia kadonneiden tyttöjen huoneista löytyy ympäri Suomea?

Tutkinta vie poliisit netissä piileskelevien saalistajien maailmaan. Paikkaan, jota on mahdotonta valvoa ja hallita. Linda Toivonen tajuaa, että löytääkseen pedon, hänen on ensin voitettava omat demoninsa.

Häväistyt on Delta-sarjan itsenäinen neljäs osa.

Porissa asuva Arttu Tuominen (s. 1981) luo lain molemmille puolille vahvan äänen, inhimillisen ja tunnistettavan. Delta-sarjan oikeudet on myyty kuuteen maahan, ja dekkareista suunnitellaan myös tv-sarjaa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789510478233
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510478233
Opetusmateriaali 0
Sarja Delta
Koko 396
Kirjailija Arttu Tuominen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja