Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Goal Mapping -menetelmä

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Goal Mapping -menetelmä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Brian Mayne

22,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Brian Mayne
Miksi jotkut ihmiset ovat paljon menestyvämpiä kuin toiset? Tämä polttava kysymys inspiroi Brian Maynea kehittämään Goal Mappping -menetelmän.

Goal Mapping on tunnettu ja hyväksi havaittu menetelmä tavoitteiden asettamiselle ja saavuttamiselle kaikilla elämänalueilla ja kaikissa pyrkimyksissä, niin yksilöille kuin ryhmille. Brian Maynen vuonna 1995 kehittämästä Goal Mapping -menetelmästä on tullut huikean suosittu yritysmaailmassa, opiskelijoiden koulutuksessa ja suuren yleisön keskuudessa.

Goal Mapping -menetelmä on ainutlaatuinen ja tehokas, koska:

- Se on yhdistelmä muinaista viisautta ja nopeutettua oppimista, jotka yhdessä tavoitteiden asettamista tukevien periaatteiden kanssa muodostavat kokonaisvaltaisen menestymisen filosofian.

- Siinä, missä perinteisissä tavoitteidenasettamismenetelmissä keskitytään vasemman aivopuoliskon sanoihin ja loputtomaan toistoon tavoitteiden iskostamiseksi alitajuntaan, Goal Mapping -menetelmä vaikuttaa sekä vasempaan että oikeaan aivopuoliskoon käyttämällä kuvia, alitajunnan kieltä ja yhdistämällä sanat, kuvat ja symbolit poikkeuksellisen tehon luomiseksi.

- Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen on kaikkien elämäntaitojen äiti: sen avulla voi hankkia monia muita taitoja ja kykyjä.

Goal Mapping -menetelmä on käytännön opaskirja, joka opettaa tämän erikoislaatuisen menetelmän ja ohjaa käyttämään sitä minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi. Mikä unelmasi sitten onkin, Goal Mapping -menetelmä voi auttaa sinua toteuttamaan sen.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522604149
Julkaisija:
Viisas Elämä
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522604149
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Viisas elämä
Koko:
212
Kirjailija:
Brian Mayne

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>