Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Harmonia ja äänenkuljetus

Carl Schachter, Edward Aldwell

Kirja

70,30 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Carl Schachter, Edward Aldwell
Harmonia ja äänenkuljetus on muodoltaan oppikirja, mutta se sisältää myös kattavan yleisesityksen aiheestaan. Nimensä mukaisesti se kiinnittää yhtä lailla huomiota harmonisiin kuin lineaarisiinkin periaatteisiin ja osoittaa miten tonaalisten käytäntöjen rikkaus kehkeytyy näiden periaatteiden vuorovaikutuksesta eri mittakaavoissa.

Oppikirjana Harmonia ja äänenkuljetus lähtee liikkeelle yksinkertaisimmista perusteista mutta ei kaihda etenemästä haastaviin laajan mittakaavan kysymyksiin. Teoksen esitystapa tukeutuu kauttaaltaan tonaalisen musiikin mestareiden käytäntöihin, joita havainnollistetaan lukuisilla nuottiesimerkeillä. Harmonia ja äänenkuljetus soveltuu sekä itseopiskeluun että materiaaliksi eritasoisille musiikinteorian, soinnutuksen ja analyysin oppikursseille.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519847962
Julkaisija:
Suomen musiikkitieteellinen seura
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519847962
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Musiikkitieteellinen kirjasto -julkaisusarja
Koko:
653
Kirjailija:
Carl Schachter
Edward Aldwell

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .