Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Tulen aika

1 / 1

Tulen aika

Christian Rönnbacka

12,90
13 €
Tulen ja levottomuuden aika Christian Rönnbackan yhdeksännessä Hautalehto-dekkarissa Tulen aika roihahtavat pelon, vihan ja koston liekit, jotka korventavat ihmismielen hiilenmustaksi. Pääkaupunkiseudun yli on pyyhkäissyt ennennäkemätön väkivallan
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Christian Rönnbacka
Lue lisää
Tulen ja levottomuuden aika

Christian Rönnbackan yhdeksännessä Hautalehto-dekkarissa Tulen aika roihahtavat pelon, vihan ja koston liekit, jotka korventavat ihmismielen hiilenmustaksi.

Pääkaupunkiseudun yli on pyyhkäissyt ennennäkemätön väkivallan aalto. Nuoria maahanmuuttajamiehiä on surmattu ampumalla, ja tilanne alkaa muistuttaa suurkaupunkien jengisotaa. Keskusrikospoliisi käynnistää tilanteen pahenemisen estämiseksi Lähiörauha-työryhmän, ja sille tarvitaan sopiva vetäjä.

Antti Hautalehto päättää tarttua tilaisuuteen, sillä rankan ruskareissun jälkeen hän on irtisanoutunut virastaan ja hakee uutta suuntaa. Työryhmän asiantuntijaksi saapuu Göteborgin keskusrikospoliisista 27-vuotias suomalaisirakilainen Henna Björk. Hän on perehtynyt jengiväkivaltaan ja tottunut koviin otteisiin. Björk on pätevä, mutta myös äärimmäisen motivoitunut tulemaan Suomeen henkilökohtaisista syistä, joista Hautalehdolla ei ole aavistustakaan.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789523762152
Julkaisija Bazar
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523762152
Opetusmateriaali 0
Sarja Hautalehto
Koko 333
Kirjailija Christian Rönnbacka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja