Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Det rosa huset

1 / 1

Det rosa huset

Marie Olsson Nylander

29,40
30 €
Följ med Marie Olsson Nylander till Sicilien och det fantastiska Rosa Huset - Palazzo Cirillo. Ett palats med anor från 1700-talet, där Greve Cirillo en gång huserade och som nu väckts till liv av Marie och hennes familj.  Ta del av Maries unika f
  • Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Ruotsi
  • Marie Olsson Nylander
Lue lisää

Följ med Marie Olsson Nylander till Sicilien och det fantastiska Rosa Huset - Palazzo Cirillo. Ett palats med anor från 1700-talet, där Greve Cirillo en gång huserade och som nu väckts till liv av Marie och hennes familj. 

Ta del av Maries unika fingertoppskänsla för inredning och får en fördjupad bild av den magi som hon skapar. Storslagenheten, men också det vackra i det enkla. Stort och smått, överdådigt och sprött, exklusivt och begagnat.

Förutom handfasta tips och råd får du lära känna Marie och de djupa revor i hennes liv som får henne att vilja måla världen vacker.

MARIE OLSSON NYLANDER är internationellt erkänd inredare, stylist och antikhandlare med över hundratusen följare i sociala medier. Hon är även designer med egna möbel- och textilkollektioner som säljer slit i rekordfart. Marie bor delar av året i Rosa Huset på Sicilien. Något som skildras i hennes populära tv-program Husdrömmar Sicilien (SVT).

 

 

Laji Kunnostus ja remontointi
Formaatit Kirja
EAN 9789178359509
Julkaisija Bokfabriken
Sidottu Kovakantinen
Kieli Ruotsi
ISBN 9789178359509
Opetusmateriaali 0
Koko 268
Kirjailija Marie Olsson Nylander
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja