Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vihreää ruohoa, vihreää verkaa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Eelis Laine

18,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Eelis Laine
Eelis Laine kulkee ja elää maailmalla silmät ja korvat avoimina. Hän aistii ja havainnoi todellisuutta, joka ei välttämättä ehdi avautua turistille parin viikon lomamatkalla. Kirja toimii vapaaehtoistyöntekijän kirjoittamana matkaoppaana, käytännön niksi- ja varoituskokoelmana kävijälle, jolle Thaimaan, Australian, Japanin, Taiwanin ja Vietnamin kulttuuri on ennestään melkein tai täysin vierasta.

Eelis Laine (s. 1970) on ammatiltaan ohjelmistosuunnittelija. Novelleja hän alkoi kirjoittaa spontaanisti vuonna 2002. Vakavampaa, pohdiskelevaa tekstiä Laine rupesi kirjoittamaan vuonna 2008.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525658477
Julkaisija:
Siniplaneetta Oy
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525658477
Opetusmateriaali:
0
Koko:
190
Kirjailija:
Eelis Laine

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.