Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Polskaa ja polkkaa puoli vuosisataa

Eija Vänskä-Sinkkonen

Kirja

51,30 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Teatteri
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Eija Vänskä-Sinkkonen
Helsingin Kansantanssin Ystävät ry:n (HKY) juhlajulkaisu 50-vuotisesta taipaleesta avaa lukijalleen monipuolisen ja värikkään kuvan kansantanssista harrastuksena.

Yhdistyksen toiminnassa näkyy vuosikymmenten vaihtuminen niin pääkaupunkiseudun olosuhteissa kuin koko yhteiskunnan kulttuuri-ilmapiirissä. Nousut ja laskut, arki ja juhla vuorottelevat tämän historiikin tekstissä ja yli 200 valokuvassa. Niiden johdattamana avautuu lukijalle aitiopaikka kansantanssiharrastuksen moninaiseen antiin: liikunnan ja oppimisen iloon, ystävyyteen ja yhteisöllisyyteen ja ennen kaikkea tanssin riemuun.
Laji:
Teatteri
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529334650
Julkaisija:
Helsingin Kansantanssin Ystävät
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529334650
Opetusmateriaali:
0
Koko:
144
Kirjailija:
Eija Vänskä-Sinkkonen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .