Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Yhden astian vegaaniruoat

1 / 1

Yhden astian vegaaniruoat

Elina Innanen

28,70
Chocochilinä tunnetun Elina Innasen kirja Yhden astian vegaaniruoat sisältää reseptejä, joiden avulla jokainen onnistuu tekemään helppoa ja herkullista vegaanista ruokaa. Maukkaat ateriat valmistuvat kätevästi yhdessä astiassa. Huippusu
  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Elina Innanen
Lue lisää
Chocochilinä tunnetun Elina Innasen kirja Yhden astian vegaaniruoat sisältää reseptejä, joiden avulla jokainen onnistuu tekemään helppoa ja herkullista vegaanista ruokaa. Maukkaat ateriat valmistuvat kätevästi yhdessä astiassa.Huippusuositun Chocochilin uudet vegaanireseptit.

Herkullisia vegaaniruokia, jotka sopivat jokaiseen keittiöön.

Elina Innasen eli Chocochilin uutuuskirja tekee maukkaan kasvisruoan kokkaamisesta helppoa ja vaivatonta mausta tinkimättä. Kirjan annokset valmistuvat kaikki yhdessä astiassa – padassa, kattilassa, pannulla tai uunipellillä. Nämä reseptit ovat täydellisiä myös niihin tilanteisiin, joissa aikaa tai tilaa ruoanlaitolle on rajallisesti.

Elina Innanen on ruokaintoilija, keittokirjailija ja yrittäjä, joka rakastaa keittiössä erityisesti maapähkinävoita ja aamupaloja. Hänen Chocochili-ruokabloginsa on kerännyt 14 vuodessa valtavan yleisön, ja kuukausittain kävijöitä blogissa on parhaimmillaan 120 000. Chocochilin reseptejä on aiemmin julkaistu muun muassa kirjoissa Chocochilin arkiruokaa ja Lapsiperheen vegaanikeittokirja.
Laji Keittokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523521605
Julkaisija kosmos
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523521605
Opetusmateriaali 0
Koko 133
Kirjailija Elina Innanen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja