Palaa ylös
Sisustusbloggaajan kotona

1 / 1

Sisustusbloggaajan kotona

Ellie Tennant

25,60 €
26 €
Tutustu kahdentoista sisustusbloggaajan maailmaan - herkullisiin sisustuksiin viileän pohjoismaisesta värikkääseen retrotyyliin. Katso miten sisustavat kalifornialainen Jonathan, lontoolainen Karine, amsterdamilainen Desiree tai Cornwallin rannikolle
  • Sisustus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ellie Tennant
Lue lisää
Tutustu kahdentoista sisustusbloggaajan maailmaan - herkullisiin sisustuksiin viileän pohjoismaisesta värikkääseen retrotyyliin. Katso miten sisustavat kalifornialainen Jonathan, lontoolainen Karine, amsterdamilainen Desiree tai Cornwallin rannikolle muuttanut Rebecca. Nämä kodit ovat yksilöitä kuten myös bloggaajat, jotka sympaattiseen tapaan kertovat kotinsa tarinaa. Ainutlaatuisen kekseliäät sisustusratkaisut koukuttavat: miten tästä eteenpäin ja mitä kaikkea voikaan tehdä Washi-teipillä. Kun koti tarvitsee piristystä, tästä kirjasta löydät ajankohtaiset sisustusvinkit.

Lue miten bloggaaminen alkoi ja muuttui harrastuksesta ammatiksi. Monen tyylisten sisustusratkaisujen lisäksi tämä kirja antaa ohjeet oman blogin perustamiseen. Kirja on tarkoitettu jokaiselle sisustamisesta ja bloginpitämisestä kiinnostuneelle.
Laji Sisustus
Formaatit Kirja
EAN 9789522670694
Julkaisija Rakennustieto
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789522670694
Opetusmateriaali 0
Koko 159
Kirjailija Ellie Tennant
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja