Palaa ylös
Musta enkeli

1 / 1

Musta enkeli

Elly Griffiths

27,90
Suosikkiarkeologi selvittää murhaa Italian auringossa Kymmenennessä Ruth Galloway -mysteerissä uppoudutaan italialaisen pikkukaupungin menneisyyteen. Suosittu brittisarja yhdistää ihmissuhteiden ja perhe-elämän arkiset ongelmat niin historiallisten
  • Dekkarit ja trillerit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Elly Griffiths
Lue lisää
Suosikkiarkeologi selvittää murhaa Italian auringossa

Kymmenennessä Ruth Galloway -mysteerissä uppoudutaan italialaisen pikkukaupungin menneisyyteen. Suosittu brittisarja yhdistää ihmissuhteiden ja perhe-elämän arkiset ongelmat niin historiallisten kuin tuoreidenkin murhien tutkintaan.

Arkeologi Ruth Gallowayn rakkauselämä on kertakaikkisen solmussa ja Ruth pahasti loman tarpeessa. Kun häntä pyydetään apuun kaivauksille Italiassa, hän tarttuu heti tilaisuuteen yhdistää työ ja huvi. Mutta liittyvätkö muinaiset luut myös tuoreempiin kuolemantapauksiin? Kun komisario Harry Nelson vielä ilmestyy Italiaan, Ruth huomaa sotkeutuneensa monenlaisten salaisuuksien seittiin. Menneisyys kirii kiinni niin Ruthia kuin Nelsoniakin. Lopullisten valintojen aika on pian käsillä.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.
Laji Dekkarit ja trillerit Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789520425227
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520425227
Opetusmateriaali 0
Sarja Ruth Galloway
Koko 344
Kirjailija Elly Griffiths
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja