Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tie Teheraniin

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Emma Vepsä

22,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Emma Vepsä
Helmikuussa 2016 Emma Vepsä seisoi Tallinnan laidalla tienreunassa. Liftaussuunta oli toinen kuin Eurooppaan pyrkivillä siirtolaisilla: kohti etelää, Iraniin.
Parissa kuukaudessa Vepsä matkaa Itä-Euroopan ja Turkin halki Persianlahdelle. Tie alla jatkuu samana, mutta valtion rajalla matkaaja havahtuu: Turkissa on vallalla tiukka linja, Transnistriaa - valtiota ilman valtion oikeuksia - jäytää kymmeniä vuosia kestänyt jäätynyt konflikti.
Konservatiiviselta vaikuttava Iran taas on täynnä yllätyksiä. Kun moraalipoliisi ei ole näkemässä, naisten huivit voivat lentää nurkkaan ja vodkashoteista kotibileissä kieltäytyvää suomalaista ihmetellään.
Matkan varrella tavatut ihmiset vievät keskelle arkea, jossa suurvaltojen poliittiset siirrot muuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää.

Emma Vepsä (s. 1987) on valokuvaaja, toimittaja ja loputtoman utelias maailmanmatkaaja. Vepsää kiinnostavat konfliktit ja kriisit, mutta etenkin tavallisten ihmisten tavallinen elämä. Vepsä lopetti lentämisen kokonaan keväällä 2016, ja nykyään hänen matkassaan kulkee aina myös Doris-koira.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523005501
Julkaisija:
ATENA KUSTANNUS OY
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523005501
Opetusmateriaali:
0
Koko:
278
Kirjailija:
Emma Vepsä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.