Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Harmoninen kaikkeus - HUT, kaiken teoria

1 / 1

Harmoninen kaikkeus - HUT, kaiken teoria

(1 arvostelu)
31,20 €
32 €
Tämä kirja on oikea helmi Sinulle, joka haluat syventää ymmärrystäsi ja laajentaa tietoisuuttasi elämän tärkeimpien kysymysten osalta. Kirja käsittelee maailmankaikkeuden rakennetta ja ihmiskunnan evoluutiota. Se pyrkii rakentamaan siltaa tieteen ja
  • Viihde, Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Ensio Lakanen
Lue lisää
Tämä kirja on oikea helmi Sinulle, joka haluat syventää ymmärrystäsi ja laajentaa tietoisuuttasi elämän tärkeimpien kysymysten osalta. Kirja käsittelee maailmankaikkeuden rakennetta ja ihmiskunnan evoluutiota. Se pyrkii rakentamaan siltaa tieteen ja hengen maailmojen välille, ja sisältää monia niitä yhdistäviä oivalluksia.

Kirjan kirjoittaja Ensio Lakanen on geofyysikko ja tiedon tien kulkija, jota ovat aina kiinnostaneet niin luonnontieteet, tähtitiede ja filosofia kuin paranormaalit ilmiötkin. Tämän kirjan kirjoittamiseen häntä on kannustanut halu jakaa löytämänsä syvälliset ajatukset, joista hän uskoo olevan hyötyä koko ihmiskunnalle.

Kirja sopii syvälliseen, kokonaisvaltaiseen henkiseen valmentautumiseen kaikissa elämän vaiheissa, työssä ja vapaalla. Kirja haastaa lukijansa, joten parhaiten siihen tutustuminen käy yhdessä toisten kanssa keskustellen.
Laji Viihde Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789525965070
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789525965070
Opetusmateriaali 0
Koko 342
Kirjailija Ensio Lakanen
A

Anonyymi

8 vuosia sitten

HUT on todellinen Kaiken teoria, ehjä kokonaisuus, joka lähtee tieteellisistä faktoista, selittää tieteen mysteerit, määrittelee henkienergian ja henkimaailman sekä täydellisen energian ja lopuksi ohjaa Kaikkeuden kansalaisen uskoon. Kirja selittää miksi tietoisuus on niin tärkeä ja nykyhetkessä läsnäolo, kuten monet muut kirjat puhuvat niistä. Tämä kirja todella motivoi etsimään Totuutta ja vie jo varsin pitkälle hänet, joka jaksaa tosissaan asiaan paneutua. Kirja vertaa koko ajan muihin suuriin ajattelijoihin ja ihmiskunnan kokonaistietoon. Kirja ei liiku pilvissä, vaan luo ne tikapuut, joilla noustaan uskomattoman korkealle. Jokaisen pitäisi lukea tämä kirja oman paremman ja onnellisemman maailmankuvan löytämiseksi.