Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tekniikan taulukkokirja

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tekniikan taulukkokirja

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

83,80 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Uusi Tekniikan taulukkokirjan 22. painos on nyt saatavilla, ilmestynyt 4.3.2019!
Tekniikan Taulukkokirja on 33 vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa laajimpana teollisuuden ja tekniikan opiskelijoiden käyttämänä taulukkokirjana (1320 sivua). Kirja on suunnattu sekä teollisuuden että opiskelijoiden tarpeisiin.
TÄRKEIMMÄT MUUTOKSET Kirjan Teknistä piirustusta koskevat osiot 8 ja 9 on muokattu ja päivitetty. Päivitykset koskevat kolmea tärkeää viimeisten vuosien aikana ilmestynyttä standardia: ISO 129-1, ISO 14405-1 ja ISO 1101. Lisäksi on Teknisen piirustuksen osioiden kuviin ja yksityiskohtiin tehty satoja pieniä muutoksia ja tarkennuksia, jotka palvelevat sekä opiskelijoita että yrityksiä. Tästä johtuen kirjassa on sivuja 1320. Kaikki tiedossa olleet painovirheet on korjattu.
MUUTOKSET OSIOIHIN 1–23 Osiot 1-7 ovat pysyneet samoina. Vain epätarkkuudet ja kaikki tiedossa olleet ja netissä ilmoitetut virheet on korjattu.
Teknisen piirustuksen osiot 8 ja 9 on päivitetty piirustusstandardeissa tapahtuneiden muutosten vuoksi. Muutoksista tärkeimmät ovat:
1. 2D- ja 3D-piirustusten tulisi jatkossa olla merkinnöiltään samanlaisia.
2. ISO 129-1 myötä on tullut uusia ja vaihtoehtoisia merkintätapoja asioiden esittämiseksi piirustuksissa.
3. ISO 1101 myötä geometristen toleranssien lisätunnuksia on 49 kpl (aikaisemmin 26). Koska lisätunnuksia on näin paljon, niiden sijoittaminen toleranssikehykseen ja sen ympärille on tarkoin määrätty. Muuten merkinnät menisivät täysin sekaisin.
4. ISO 14405-1 määrittelee lisätunnuksia mitan todentamiseen ja mittaustapahtumaan ja ne kaikki on esitelty tässä kirjassa.
Teollisuudessa standardeja uusitaan ja päivitetään jatkuvasti. Siksi on tärkeää, että suomalaisen teollisuuden käytössä on ajan tasalla oleva taulukkokirja. Tämä koskee erityisesti kone-elimiä sekä teknistä piirtämistä ja siinä käytettyjä merkintöjä.
Osioissa 10-23 on tehty lukuisia pieniä muutoksia ja lisäyksiä, jotka ovat osittain tulleet kirjan käyttäjiltä.
Laji:
Tekniikka
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529867424
Julkaisija:
GENESIS-KIRJAT
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529867424
Opetusmateriaali:
0
Koko:
1320

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>