Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kakeibo (turkoosi kansi)

1 / 1

Kakeibo (turkoosi kansi)

Fumiko Chiba

4,90

-76%

20 €
Kakeibo-ilmiö valloittaa maailman. Tämä kirja auttaa sinua muistamaan taloudelliset tavoitteesi, ja viisaasta kuluttamisesta tulee osa jokapäiväistä elämääsi. Kakeibo tekee säästämisestä helppoa! Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Kakeibo on ollut
  • Liiketalous
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Fumiko Chiba
Lue lisää
Kakeibo-ilmiö valloittaa maailman. Tämä kirja auttaa sinua muistamaan taloudelliset tavoitteesi, ja viisaasta kuluttamisesta tulee osa jokapäiväistä elämääsi. Kakeibo tekee säästämisestä helppoa!

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Kakeibo on ollut Japanissa kestosuosikki jo yli sata vuotta, ja nyt tämä menestyksekäs säästämistapa on valmis valloittamaan myös Suomen. Kakeibo on talouskirja, jonka avulla säästäminen ja älykäs kuluttaminen on helppoa jokaiselle.

Kirjan idea on yksinkertainen: jokaisen kuukauden alussa avaat oman Kakeibosi ja pohdit, mitä varten haluat säästää. Samalla mietit, millaisia askelia joudut ottamaan päästäksesi tavoitteeseesi. Kirjan avulla käyt läpi viikottaisen kulutuksesi ja kuun lopuksi pysähdyt pohtimaan kuluneita viikkoja säästämisen näkökulmasta.
Laji Liiketalous
Formaatit Kirja
EAN 9789522796615
Julkaisija Bazar
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789522796615
Opetusmateriaali 0
Koko 226
Kirjailija Fumiko Chiba
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja