Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ihminen ja sateily

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Georgiy Ostroumov

18,80 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Luonnontiede, Fysiikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Georgiy Ostroumov
Ihmiskunnan historia on erehdyksiä täynnä: Rooman valtakunnan lyijypikarit, asbesti, DDT, elonhopeaa hammaspaikoissa jne.

Ihminen on rakentanut oman ympäristönsä täyteen säteileviä laitteita, jotka aiheuttavat joskus pahoinvointia, vaikka tarkoitus oli helpottaa elämää ja nostaa elämän laatua.

Pisteleekö tietokone sormiasi? Kuumottaako älypuhelin korvaasi, särkeekö päätäsi, nukutko huonosti? Oletko varma siitä, että soittamasi puhelut eivät aiheuta terveyshaittaa?

Älypuhelin ei aina ole se haitallisin laite kotona. Kutsumattomat vieraat kodissasi kuten radiolinkit, tutkat ja tukiasemat tuovat joskus enemmän terveyshaittoja. Entäpä matalataajuiset magneettikentät tai sähkökentät? Miten valita oikea itkuhälytin vauvallesi, kuulokkeet lapsellesi, handsfree-laite itsellesi ja kotiverkko perheellesi?

Lue riippumattomien asiantuntijoiden teos, joka kertoo tekniikasta ymmärrettävästi ja tarjoaa ratkaisuja turvallisempaan elämään.


Kirjoittajat: Ph.D. (mikroaaltotekniikka) Georgiy Ostroumov ja FM Eva Jansson
Laji:
Luonnontiede
Fysiikka
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528035732
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528035732
Opetusmateriaali:
0
Koko:
222
Kirjailija:
Georgiy Ostroumov

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.