Palaa ylös
Tiloissa

1 / 1

Tiloissa

Hanna Salo

17,10 €
"Tiloissa, täydellinen opas ensimmäisen asunnon kuosittamiseen" on rennolla otteella kirjoitettu konkreettisia esimerkkejä tarjoava opas kodin tuunaamiseen ihan kaikille, mutta erityisesti se on suunnattu ensimmäiseen asuntoonsa muuttaville opiskelij
  • Sisustus
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Hanna Salo
Lue lisää
"Tiloissa, täydellinen opas ensimmäisen asunnon kuosittamiseen" on rennolla otteella kirjoitettu konkreettisia esimerkkejä tarjoava opas kodin tuunaamiseen ihan kaikille, mutta erityisesti se on suunnattu ensimmäiseen asuntoonsa muuttaville opiskelijoille ja budjettisisustamisesta kiinnostuneille.

Kirja sisältää kolme osaa. Ensimmäisessä osassa käydään läpi sisustamisen perusjuttuja, kuten kalustamista, säilytystiloja, valaistusta ja tekstiilejä. Toisessa osassa annetaan vinkkejä persoonallisen tyylin luomiseen ja kolmannessa konkreettisia ohjeita erilaisten kalusteitten toteuttamiseen ja tuunaamiseen.

Tiloissa-kirjan on kirjoittanut tamperelainen suunnittelija-toimittaja Hanna Salo, joka on toiminut useamman vuoden ajan visuaalisena suunnittelijana niin graafisella- kuin sisustuspuolellakin. Hanna on kirjoittanut sisustusjuttuja mm. Aamulehteen ja toiminut juontaja-toimittajana TV2:lla.
Laji Sisustus
Formaatit Kirja
EAN 9789529337699
Julkaisija Muoto Design
Sidottu Muu
Kieli Finnish
ISBN 9789529337699
Opetusmateriaali 0
Koko 84
Kirjailija Hanna Salo
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja